https://m.youtube.com/watch?v=TyvMTnpW7Js
Ders vermek haddime değil. Sadece yolun başında olan bir arkadaşa, eksik/hatalarını bildirmek ve öte taraftan da sonraki videoları için cesaretlendirmek istedim.afl yazdı:Çabanız ve merakınızı takdir ettim. Öğrenmiş, duymuş olduğunuz bir çok şeyi paylaşma isteğiniz ise zaten bu tür forumların ana teması. Tebrikler.
Şimdi dost acı söyler kısmına geçelim. Arkadaşlar her ne kadar işin görsel durumu hakkında fikir beyan etseler de benim dikkatimi içerik çekti. Bir Omegayı dünyanın en şahane saatiymiş gibi vermeye çalışmak pek doğru olmamış. Bu son yıllarda ülkemizde pek moda olan " vasatın yüceltilmesi" durumu şeklinde algılanabilir. Elbetteki sizin için bu saat en mükemmeli olabilir, hiç bir itirazım yok ama genel teamülde bu çok doğru değil. Bence yorum ve incelemeleri de ona göre yapmak gerekli. Tabi bu benim fikrim ama bir sonraki videonuzda daha objektif bir çalışmanızı merakla bekliyor olacağım.
Bir söz de sn. ekdellal için diyeyim. Arkadaşımıza imla kuralı öğüdü verirken sizin de dikkatli olmanız gerekli. Türkçe dilbilgisi kuralına göre doğrusu "bilekteki" dir, "bilekdeki" değil.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 90 misafir
|