TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternetten saat satın almak

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İnternetten saat satın almak

Mesaj Bhdr81 » 19 Tem 2019, 18:09

Öncelikle iyi günler ben kendime swatch saat almak istiyorum çünkü tasarımlerı olsun kullanımı olsun tam benim gibi bir lise ögrencisine hitap ediyor ama internettenmi alsam bayidenmi karar veremedim bayide 90 100 tl fark oluyor intermettekiler ile ve sorduğumda ben servis hizmeti veriyorum garanti veriyorum fln dediler acaba internetten nerden alabilirim gündüz saat sitesini biraz araştirdim ve olumlu yorumlar okudum alınırmı oradan ve ordan saati aldım diyelimki bir sorun oldu onların verdiği garanti belgesi ile şehrimdeki bayiye gitsem bana yardımcı olurlarmı?
Kullanıcı avatarı
Bhdr81

Re: İnternetten saat satın almak

Mesaj ilkayacil » 19 Tem 2019, 21:42

İnternetten alışveriş günümüz şartlarında çoğu zaman daha mantıklı oluyor bayiden satın almaya göre, alıcağınız saati deneyin mutlaka tabi, bir çok güvenilir satıcı var, sorun olacağını sanmıyorum, tabiki alınabilir

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ilkayacil

Mesaj dogodenizli » 19 Tem 2019, 22:37

Bu devirde giriş segmenti hicbir saat bayiden satın alınmaz. İnternette yapacağınız ufak bir araştırmayla bayi fiyatının yarısına bulabilirsiniz aradığınız saati.

Garanti veriyorum dedi demek :D bu saat tüccarları bazen çok komik olabiliyor :D
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

Mesaj KadirSeiko » 19 Tem 2019, 23:07

Kesinlikle internetten alın. Hatta hepsiburada.com da indirim var swatch grupta. Oraya bakabilirsiniz

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
KadirSeiko

Mesaj sedir » 22 Tem 2019, 22:53

Geranti’yi satıcı değil üretici veya ithalatçı verir. Arayacağınız özellik geçerli garanti belgesinin bulunması ve satıcı tarafından onaylanmasıdır
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj dogodenizli » 23 Tem 2019, 01:15

sedir yazdı:Geranti’yi satıcı değil üretici veya ithalatçı verir. Arayacağınız özellik geçerli garanti belgesinin bulunması ve satıcı tarafından onaylanmasıdır

+1
Kanmamak lazım saat tüccarlarına
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

Mesaj fokyay » 28 Tem 2019, 16:35

Bhdr81 yazdı:Öncelikle iyi günler ben kendime swatch saat almak istiyorum çünkü tasarımlerı olsun kullanımı olsun tam benim gibi bir lise ögrencisine hitap ediyor ama internettenmi alsam bayidenmi karar veremedim bayide 90 100 tl fark oluyor intermettekiler ile ve sorduğumda ben servis hizmeti veriyorum garanti veriyorum fln dediler acaba internetten nerden alabilirim gündüz saat sitesini biraz araştirdim ve olumlu yorumlar okudum alınırmı oradan ve ordan saati aldım diyelimki bir sorun oldu onların verdiği garanti belgesi ile şehrimdeki bayiye gitsem bana yardımcı olurlarmı?

Bugüne kadar 5-6 tane saat aldım tümü de internetten. Daha uygun fiyatlı olabiliyor. Mesela geçenlerde n11de bir saat firması %25 ek indirim tapmıştı ayın 11i olduğu için n11 ek kuponuyla baya bir indirim vardı. Takip etmek gerek tabiki.
Kullanıcı avatarı
fokyay

Mesaj integralis » 29 Tem 2019, 17:23

Nerede oturduğunu bilmiyorum fakat İzmir'de Günkut Saat var her tarafta neredeyse. İzmir'de en iyi onlar bu işi yapıyor. Saati tam 2 kere sıfırlattım. Tabi ki Swatch yenisini gönderiyor ama mağazaya veriyorum hiç kargo işleri vs... uğraşmıyorum. Öneririm.
Kullanıcı avatarı
integralis

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 163 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners