Cruciatus yazdı:Haftasonu vazgeçilmezim; Adidas UltraBoost.. Farklı renklerde 4 çift var. İnanılmaz rahat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adidası bilmiyorum ama ,2 yıldır skechers burst kullanıyorum .Çok hafif ve rahat
Cruciatus yazdı:Haftasonu vazgeçilmezim; Adidas UltraBoost.. Farklı renklerde 4 çift var. İnanılmaz rahat.
UltraboostCruciatus yazdı:Haftasonu vazgeçilmezim; Adidas UltraBoost.. Farklı renklerde 4 çift var. İnanılmaz rahat.
Moy hayırlı olsun. Ama hikmet ayakkabıda değil azimde [emoji23] ben spora başladım rengarenk airleri aldımmoy yazdı:
Yeni cicilerim![]()
Aslında hiç tarzım değil fakat,çılgın değer deki insulin drenci + durma noktasındaki guatr kaymak olarakta hiç farkında olmadan 3 ayda alınan 15 kilonun sonucunda böyle bir ayakkabı tercih ettim.
Hergün min. 1 saat tempolu yürüşe ve sağlam bir diete başlıyorum.
Pazarteside ilaç tedavisi programlıyacağız.Erken yaşta şeker hastası olup ayakları kestiresim yok
Ben şekeri 2013 de bıraktım. Günde ortalama 180 küp şeker, akşama kadar en az 2 çikolata ve akşam yemeğinde kesinlikle sütlü bir tatlı yerdim. Benim de korkular başlayınca direk kestim. Arada sırada ufak bir kaçamak yapıyorum mecburen [emoji23]moy yazdı:Abi sanada hayırlı olsun.sporla hiç alakam olmadığından tepolu yürüyecek ayakkabım yoktu dün fredperryler ile 1 saat yürüdüm ayaklarım perişan oldu![]()
Zamanında -43 kg vermiş biri olarak azim var ama süreklilik yok 1-1.5 sene kastırıyorım sonra salıyorum.Şeker işi gözümü korkuttu o yüzden bu sefer sıkı tutacam.
moy yazdı:
Yeni cicilerim![]()
Aslında hiç tarzım değil fakat,çılgın değer deki insulin drenci + durma noktasındaki guatr kaymak olarakta hiç farkında olmadan 3 ayda alınan 15 kilonun sonucunda böyle bir ayakkabı tercih ettim.
Hergün min. 1 saat tempolu yürüşe ve sağlam bir diete başlıyorum.
Pazarteside ilaç tedavisi programlıyacağız.Erken yaşta şeker hastası olup ayakları kestiresim yok
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 80 misafir
|