TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Vostok Modlama Hakk覺nda Detayl覺 Bilgiler

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Vostok modlama bilgi

Mesaj Ankthas » 19 Tem 2019, 22:00

Kakefe yazd覺:Konu canlansin

470 kasa
komandirskie kollar
meranom se sandwich kadran
meranom se baykal se serisi bezel
Resim

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Harika olmu, sandvi癟 kadran :super: Belki bileziin orta linklerini de burshlayabilirsiniz :champ:
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj Kakefe » 20 Tem 2019, 09:27

SelAc
Koray abi u kadran覺 hala tekrar 羹retmediler deil mi? Israrla bekliyorum.

Yok uretilmedi. Bir ara ellerinde kalan birkactaneyi satmislardi. Ben de sari gri mavi 羹癟羹 de mevcut

Ankthas
Harika olmu, sandvi癟 kadran :super: Belki bileziin orta linklerini de burshlayabilirsiniz :champ

Tesekkurler . Bileziki biyerlerden buldum hemen taktim. dedigin gibi meranom yeni versiyon bileziklerin orta linkleri cok gereksiz polished yapti . benimde hic tercih etmedigim bisey.en kisa zamanda fircalama planim var.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Ya: 51
Kay覺t: 21 Nis 2013, 15:06

Mesaj bauerair » 08 Au 2019, 18:01

Merhaba, benim 710059 kasa scuba dude modelimde bezeli temizlemek i癟in 癟覺kard覺m muhtemelen telini bozdum kopmad覺 ama bezeli geri takam覺yorum, 繹nerilerinize a癟覺覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
bauerair

Kay覺t: 30 May 2018, 01:09

Mesaj SelAc » 08 Au 2019, 19:16

Telin yerine oturduundan emin olun. Eilmise baz覺 k覺s覺mlar yuvaya oturmaya bilir. Takarken iki taraf覺ndan kar覺l覺kl覺 bast覺r覺n. Hafif癟e d繹nd羹rerek tak覺n. Ben 繹yle yap覺yorum daha kolay oturuyor.
@zamankoleksiyoneri
Kullan覺c覺 avatar覺
SelAc

Ya: 44
Kay覺t: 16 Eyl 2018, 21:10

Mesaj bauerair » 08 Au 2019, 23:02

SelAc yazd覺:Telin yerine oturduundan emin olun. Eilmise baz覺 k覺s覺mlar yuvaya oturmaya bilir. Takarken iki taraf覺ndan kar覺l覺kl覺 bast覺r覺n. Hafif癟e d繹nd羹rerek tak覺n. Ben 繹yle yap覺yorum daha kolay oturuyor.

Telin doru oturduundan emin olduktan sonra 繹nerdiiniz y繹ntem ve biraz zeytinya覺 katk覺s覺yla hallettim hocam saolun :D
Kullan覺c覺 avatar覺
bauerair

Kay覺t: 30 May 2018, 01:09

Mesaj SelAc » 08 Au 2019, 23:10

bauerair yazd覺:
SelAc yazd覺:Telin yerine oturduundan emin olun. Eilmise baz覺 k覺s覺mlar yuvaya oturmaya bilir. Takarken iki taraf覺ndan kar覺l覺kl覺 bast覺r覺n. Hafif癟e d繹nd羹rerek tak覺n. Ben 繹yle yap覺yorum daha kolay oturuyor.

Telin doru oturduundan emin olduktan sonra 繹nerdiiniz y繹ntem ve biraz zeytinya覺 katk覺s覺yla hallettim hocam saolun :D

Rica ederim.
@zamankoleksiyoneri
Kullan覺c覺 avatar覺
SelAc

Ya: 44
Kay覺t: 16 Eyl 2018, 21:10

Mesaj vysaknc » 06 Eyl 2019, 22:27

Say覺n kakafe Vostok Amphibia 24H Siyah K覺rm覺z覺 Evrensel er癟eve ile Vostok Amphibia Nept羹n siyah k覺rm覺z覺 Evrensel er癟eve bezeller 繹l癟羹 olarak ayn覺m覺d覺r ve skx 'lere tak覺labilir mi acaba,Selamlar..

HTC One cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
H覺rs sebebi hasarettir..
Kullan覺c覺 avatar覺
vysaknc

Ya: 53
Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01

Mesaj CptOz » 07 Eyl 2019, 18:37

襤pucu:
Vostok saatler bildiiniz genelde akrilik cam (bir nevi plastik) kullan覺yorlar. Camlar kolay 癟izilen bir yap覺ya sahip olmas覺na ramen kolay da parlat覺l覺p 癟izikleri giderilebiliyor. Bunun i癟in ben di macunu kullan覺yorum, fakat di macunu i癟inde tanecik veya farkl覺 renk olmayan en sade ve basitinden olmal覺. Cama 癟ok az di macunu s羹r羹n ve bir pe癟ete veya ka覺t mendille cam覺 iyice ovalay覺p, dairesel hareketlerle s羹rt羹n. Daha sonra yine temiz bir pe癟ete veya bezle temizleyip parlat覺n. Ben bu ekilde 癟ok iyi sonu癟lar ald覺m. Tavsiye ederim...
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners