Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Hellhound » 17 Ağu 2019, 23:15
Ankthas yazdı:Hellhound yazdı:IWC Sellita kullandığı modellerinde tarih çarkında kolaya kaçıyor ve yerleşim konusunda indisleri umursamıyor. Bahsettiğim durum 40mm'lik time only Le Petit modelinde oldukça belirginken 39mm olan fake lume Spitfire mevcut değil.
Tarih çarkı ve rakamların uyumu için Spitfire +1
Yani bu 4000 poundluk saatlerin içinde Sellita mekanizma mı var?
Le Petit Prince'te SW300 Sellita var, Spitfire'da in-house. Hoş IWC'nin time only in-house'ları biraz sabıkalıdır...
gurmekokular
-
Hellhound
-
-
Ankthas » 17 Ağu 2019, 23:25
Hellhound yazdı:Ankthas yazdı:Hellhound yazdı:IWC Sellita kullandığı modellerinde tarih çarkında kolaya kaçıyor ve yerleşim konusunda indisleri umursamıyor. Bahsettiğim durum 40mm'lik time only Le Petit modelinde oldukça belirginken 39mm olan fake lume Spitfire mevcut değil.
Yani bu 4000 poundluk saatlerin içinde Sellita mekanizma mı var?
Le Petit Prince'te SW300 Sellita var, Spitfire'da in-house. Hoş IWC'nin time only in-house'ları biraz sabıkalıdır...
Üzdü... Siz dedikten sonra Petit Prince'teki tarih penceresinin dakika indekslerine uzaklığına da baktım, cidden farkedince rahatsız edici oluyor.
Deniz
-
Ankthas
-
cemmt » 17 Ağu 2019, 23:36
Hellhound yazdı:IWC Sellita kullandığı modellerinde tarih çarkında kolaya kaçıyor ve yerleşim konusunda indisleri umursamıyor. Bahsettiğim durum 40mm'lik time only Le Petit modelinde oldukça belirginken 39mm olan fake lume Spitfire mevcut değil.
Bahsettiginiz asimetriyi yeni farkettim gercekten rahatsiz ediyor.
-
cemmt
-
debra » 18 Ağu 2019, 00:20
EnderE yazdı:Benim oyum Le Petit'e ama dört gözle forumdan birinin sinn almasını bekliyorum. Sanırım 38.5 mm
Mükemmel
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
debra
-
hlkshnr » 18 Ağu 2019, 13:48
Hellhound yazdı:IWC Sellita kullandığı modellerinde tarih çarkında kolaya kaçıyor ve yerleşim konusunda indisleri umursamıyor. Bahsettiğim durum 40mm'lik time only Le Petit modelinde oldukça belirginken 39mm olan fake lume Spitfire mevcut değil.
Bu dediğiniz mekanizma çapının kadrana göre küçük kalıp tarih çarkının İndislere yetişememesinden oluyor değil mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
hlkshnr
-
Hellhound » 18 Ağu 2019, 14:03
hlkshnr yazdı:Hellhound yazdı:IWC Sellita kullandığı modellerinde tarih çarkında kolaya kaçıyor ve yerleşim konusunda indisleri umursamıyor. Bahsettiğim durum 40mm'lik time only Le Petit modelinde oldukça belirginken 39mm olan fake lume Spitfire mevcut değil.
Bu dediğiniz mekanizma çapının kadrana göre küçük kalıp tarih çarkının İndislere yetişememesinden oluyor değil mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet. IWC, outsource kullandığı mekanizmaları "heavily modified" olarak tanımlar ancak bu ufak modifikasyonu bile yapmıyorlar 5-6 yıldır.
gurmekokular
-
Hellhound
-
-
copycat » 18 Ağu 2019, 14:24
İki saat de süper. Hangisini alırsanız alın hata olmaz kanımca.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
copycat
-
Xhantos » 18 Ağu 2019, 14:37
44mm ile bu başlığa uygun değil (fiyat da 2 kat) ama daha yeni double chrono mekanizma hakkında bir yazı okumuştum, bir gün çok param olursa kullanmak için değil ama saklamak, arada elime almak için bir IWC double chrono almayı düşünürdüm.
https://www.iwc.com/en/watch-collection ... anium.html
-
Xhantos
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ErsinGS, oldmarius, sphinx ve 52 misafir