Bu saate herşey yakışıyor... ahh ah hangi akla hizmet sattıysam acabakiwi21 yazdı:Perlon cok yakismisTolgi06 yazdı:

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu saate herşey yakışıyor... ahh ah hangi akla hizmet sattıysam acabakiwi21 yazdı:Perlon cok yakismisTolgi06 yazdı:
Umut hocam çok güzel güle güle kullanın [emoji122][emoji122][emoji122][emoji106]Umutt yazdı:Sevgili Bumega, çok teşekkürler.bumega yazdı:Umut bey müthiş bi tercih. Koleksiyona tam oturmuş. Breitling fani olarak çok begendigim bir model. Güzel günlerde kullanın.Umutt yazdı:.
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Markaya olan ilginizi biliyorum, bu yüzden sizin beğenmenize özellikle mutlu oldum. Dilerim daha iyileri sizin olsun..
Cüneyt Hocam çok teşekkürler, daha iyileri sizin olsun [emoji106][emoji106]iskampavya yazdı:Umut hocam çok güzel güle güle kullanın [emoji122][emoji122][emoji122][emoji106]Umutt yazdı:Sevgili Bumega, çok teşekkürler.bumega yazdı:Umut bey müthiş bi tercih. Koleksiyona tam oturmuş. Breitling fani olarak çok begendigim bir model. Güzel günlerde kullanın.Umutt yazdı:.
Markaya olan ilginizi biliyorum, bu yüzden sizin beğenmenize özellikle mutlu oldum. Dilerim daha iyileri sizin olsun..
alkm33 yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], tt59 ve 123 misafir
|