Çok yakışmış [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Umutt yazdı:Sevgili Görkem'in (gkarinca) Beta Leather pantolonu ile ;
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok yakışmış [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Umutt yazdı:Sevgili Görkem'in (gkarinca) Beta Leather pantolonu ile ;
Çok iyi olmuş Umut, bu saatin hakkı böyle deri kayışlar bence... [emoji173][emoji106]Umutt yazdı:Sevgili Görkem'in (gkarinca) Beta Leather pantolonu ile ;
Bu arada fikrimi değiştirdim ben, bu Tudor öncekinden daha güzel görünüyor artık gözüme... Hatta ve hatta, recm edilmeyi göze alarak söylüyorum, Rolex'teki abisinden bile yakışıklı geliyor bana... Çıkarma bunu elden, çok yakıştı sana... [emoji106][emoji120][emoji173]Umutt yazdı:Cem Bey, Çağatay teşekkürler dostlar [emoji106][emoji106]
Yinede abisi yakışıklı hakkını yemeyelim [emoji16]Maradona yazdı:Bu arada fikrimi değiştirdim ben, bu Tudor öncekinden daha güzel görünüyor artık gözüme... Hatta ve hatta, recm edilmeyi göze alarak söylüyorum, Rolex'teki abisinden bile yakışıklı geliyor bana... Çıkarma bunu elden, çok yakıştı sana... [emoji106][emoji120][emoji173]Umutt yazdı:Cem Bey, Çağatay teşekkürler dostlar [emoji106][emoji106]
Sağol dostum, beğenine teşekkürler, elden çıkartmaya niyetim yok zaten [emoji106][emoji106] Tudor gmt yi, Rolex Pepsi ye göre optik olarak daha dengeli bulan hayli saatsever var, ama ben kendi adıma Rolex i daha çok beğeniyorum.Maradona yazdı:Bu arada fikrimi değiştirdim ben, bu Tudor öncekinden daha güzel görünüyor artık gözüme... Hatta ve hatta, recm edilmeyi göze alarak söylüyorum, Rolex'teki abisinden bile yakışıklı geliyor bana... Çıkarma bunu elden, çok yakıştı sana... [emoji106][emoji120][emoji173]Umutt yazdı:Cem Bey, Çağatay teşekkürler dostlar [emoji106][emoji106]
Umutt yazdı:Sevgili Görkem'in (gkarinca) Beta Leather pantolonu ile ;
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 139 misafir
|