saat kutu i癟inde ve 繹zenli bir paketleme ile geldi

ilk i saatin 癟elik kordonunu eski bir saatimden 癟覺kard覺覺m slikon kordonla deitirmek oldu.saatin lug aral覺覺 20 mm slikon kordon 22 mm .
癟elik kordona adi diyemem.deitirme nedenim bileime bol olmas覺 ve saatin bilezik gibi kolumda sallanmas覺n覺 sevmemem

kal覺n bilekli deilim.fotoraf a癟覺s覺ndan dolay覺 saatim bileime b羹y羹k oldu gibi ama bileimde normal duruyor

lume olarak tatmin edici.fotoraf覺n d羹羹k kalitede olmas覺 sizi yan覺ltmas覺n

24 saat dilimli kadrana al覺mak zor olmad覺 ama sabah saatlerinde akrebi aa覺da g繹rmek ilk balarda garip geliyordu.yorumlarda yazd覺覺 gibi saatin kurma kolu hemen k覺r覺lacakm覺 hissi veriyor.o y羹zden dikkatli kullanmak gerek.zaten saat otomatik olduu i癟in kurma kolunu 2 ayda bir takvimi d羹zeltmek i癟in kullanaca覺m覺 d羹羹n羹rsek ciddi bir sorun say覺lmaz.bir haftad覺r gece g羹nd羹z kolumda olduu i癟in zaman tutmas覺n覺 deneyemedim ama 36 saat olduu belirtiliyor.sapma konusunda 癟ok tak覺nt覺l覺 deilim(1 dk y覺 ge癟medii s羹rece benim i癟in sorun say覺lmaz)en fazla +25 sn yi g繹rd羹m.kulland覺k癟a daha da d羹zeleceini zannediyorum.baz覺 yurt d覺覺 sitelerde saatin bezelini deitirdiklerini g繹rd羹m ama orjinal bezel deitirmeyi gerektirmeyecek kadar g羹zel.saatin k覺z覺l y覺ld覺z simgesi ise adete bir ikon gibi.sonu癟 olarak saati ald覺覺m i癟in memnunum almay覺 d羹羹nenlere saati de siteyi de rahatl覺kla tavsiye edebilirim.aliexpresten nato kordon al覺rsam saat daha da g羹zel g繹r羹necek.haz覺r konusu a癟覺lm覺ken bu bal覺kta da soray覺m(kendi bal覺覺mda sordum ama tam cevap alamad覺m viewtopic.php?f=12&t=31906#axzz60Bqr0uiy ) ayn覺 sat覺c覺dan birden fazla kordon ald覺覺m覺zda tek kargo ile mi geliyor yoksa ayr覺 ayr覺 m覺 geliyor.ayr覺 ayr覺 gelirse hepsine vergi sunum 羹creti vs 繹dediimizde 羹r羹nler t羹rkiye fiyat覺na denk geliyor
bu arada unu da s繹yleyim fotoraflar覺 癟ekerken saat cam覺ndaki korumay覺 kald覺rmay覺 unuttum.camdaki baloncuklar korumadan kaynaklan覺yor