sieger yazdı:Deniz yaaa, abi altima yapicaktim, cok iyi! hublot hele ahhaha!![]()
![]()
moy yazdı:Ap royal oak yellow gold a bayıldım.
Gözümün önüne batı Ataşehir de solaryumdan ıstakoza dönmüş elde tespih bir yandan nargile fokurdatan tipler geldi bilekte sahte saatleri ile.
seri köz getir kardeşim yengenin boğazı yandı![]()
![]()
moy yazdı:Ap royal oak yellow gold a bayıldım.
Gözümün önüne batı Ataşehir de solaryumdan ıstakoza dönmüş elde tespih bir yandan nargile fokurdatan tipler geldi bilekte sahte saatleri ile.
![]()
justaguy yazdı:moy yazdı:Ap royal oak yellow gold a bayıldım.
![]()
![]()
![]()
"Peter inşaat işinde"
Saat detayı unutulmuş ama yine de başarılı.BeastLy yazdı:justaguy yazdı:moy yazdı:Ap royal oak yellow gold a bayıldım.
seri köz getir kardeşim yengenin boğazı yandı [emoji38] [emoji38] [emoji38]
[emoji38] [emoji38] [emoji38] "Peter inşaat işinde" [emoji38]
Mekana girer girmez gözleri mekanın sahibini arar, bulamayınca da "Hasan abi yok mu yhaaa?" diye sorarlar.Birde Bmw 320 favorileridir![]()
Saat detayı unutulmuş ama yine de başarılı.BeastLy yazdı:justaguy yazdı:moy yazdı:Ap royal oak yellow gold a bayıldım.
seri köz getir kardeşim yengenin boğazı yandı [emoji38] [emoji38] [emoji38]
[emoji38] [emoji38] [emoji38] "Peter inşaat işinde" [emoji38]
Mekana girer girmez gözleri mekanın sahibini arar, bulamayınca da "Hasan abi yok mu yhaaa?" diye sorarlar.Birde Bmw 320 favorileridir![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna ve 199 misafir
|