KaraSinek yazd覺:Arkadalar merhaba bal覺覺 g繹r羹nce Tak覺n Usluyan ile tecr羹bemi yazmam gerektiini d羹羹nd羹m.
Kendisi ile olan yaz覺malar覺m覺zdan tarihlere bakarak yazmaya gayret g繹stereceim.
Forumdan bir arkada覺m覺z覺n referans覺yla Tak覺n Usta?n覺n da Cengiz usta ile 癟al覺t覺覺 bilgisiyle ; (bunu 繹zellikle belirtiyorum 癟羹nk羹 san覺r覺m bu bal覺k olmasa bir癟oumuz hala bilindik usta olarak saatini kendisine b覺rak覺yor olacakt覺k.)
2018 Haziran ay覺nda poljot chrono saatimi bak覺m ve m羹mk羹nse safir cam ile deiim talebiyle g繹nderdim. Tek ikayetim bak覺ms覺zl覺ktan saatin tarihini ayarlarken date k覺sm覺n覺n bazen yar覺m pozisyonda kalmas覺yd覺. (ki kurma kolunu normal pozisyonuna itince tarih olmas覺 gereken pozisyona da ge癟iyordu.)
saatin cam覺n覺 deitirmeyelim bak覺m覺n覺 yapal覺m dedi ve tamam diyerek bak覺m ama癟l覺 kargo ile ulat覺rd覺m.
kabaca 3 ay sonra 08.09.2019da saat elime ulat覺 ama chrono kollar覺 yerinden 癟覺k覺k olarak kargo paketinden 癟覺kt覺.
bana geri g繹ndermesine gerek yok diyerek ankarada bir usta arkada覺n覺n iletiim bilgilerini verdi. ona g繹t羹rd羹m. o saati toplad覺.
chronoyu 癟al覺t覺rd覺覺m覺z anda saatin makanizma sorun 癟覺kard覺.
2018 Ekimde saati tekrar kendisine g繹nderdim . saat 癟ok kurcalanm覺 vs diyerek mekanizmay覺 s覺f覺rlad覺覺n覺 benim i癟in yeni mekanizma ald覺覺n覺 s繹yledi. saati kargolamas覺n覺 uzun s羹re bekledim.
1ay覺 ge癟tikten sonra 20.12.2018 de saati hallettik g繹nderiyorum dedi.
5 g羹n boyunca cevap alamad覺m. 24.12.2018de "ehird覺覺ndayd覺m, saat bug羹n ya da yar覺n elinize ulam覺 olmas覺 laz覺m. Bizim 癟ocua g繹nderttim" dedi
saat bana ay覺n 27sinde geldi ve kargoalama tarihi bir g羹n 繹ncesi idi.
saat geldi ve chronoya bast覺覺m anda saat tak覺ld覺 kald覺 .
sonras覺nda kendisi dahil 2 ustan覺n da bakt覺覺n覺 ama olmad覺覺n覺, ( benim g繹t羹rd羹羹m ankaradaki usta ile birlikte 3 usta oluyor.) saati benden nakit al覺p par癟a olarak kullanaca覺n覺 s繹yledi. 癟ok sevdiim bir saatim olmas覺na ramen ben de kabul ettim.
o tarihten 15.01.2019 tarihine kadar sal覺k,telefon deiiklii vb sebeplerle cevap alamad覺m. ve sonunda param hesaba ge癟ti konu kapand覺. Olayda iyi niyietinden 羹phe etmeyerek ve o g羹ne kadar da hep pozitif referanslar duyduum i癟in bana denk geldi demek diyerek konuyu dillendirmedim.
bu tecr羹bemi de yorum katmadan aktarmaya 癟al覺t覺m.
Meraktan soruyorum, Ankaradaki usta Ulus Kololundaki usta m覺d覺r? 羹nk羹 ben de Tak覺n beyin referans覺yla Ankaradaki bir ustaya gitmitim ve buradaki yaz覺lanlara benzer bir deneyim yaay覺p bu konuyu da okuyunca a覺rmad覺m a癟覺k癟as覺. Eer o i han覺ndaki ustaysa size y繹nlendirdii 癟ok komik bir hal al覺yor

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi