Sanki çok karşı karşıya gelebilecek saatler değil gibi geldi bana da. Seiko 5 gerçek anlamda bir moda saati oldu. Gerçi arayışınızı bilmiyorum ama yine de başka alternatiflere de yönelebilirsiniz.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam haklisiniz 43mm kasa çapı var diye biraz uzak durmuştum ama modeli çok güzel gerçekten,bu arada bilek tam 17.5 cmgörkemk yazdı:yeni seikolar eskisinden bi tık büyük galba göz önünde bulundurun
spinnaker içinse bezel ince , inner chapter ring düz içe doğru kıvrım verilmemiş , saat 43mm, lug to lug 50mm, kalınlık 16mm eğer bileğiniz 18 cm ve üzeri değilse saat büyük kalacaktır.
bileğiniz 18cm ve üzeri değilse ikisine de bulaşmayın bence , boyut ve makine olarak seiko daha mantıklı ama şekil olarak spinnaker hoşunuza gittiyse benzer saatler daha makul boyutla mevcut
Arayışım genellikle submariner homage olarak [emoji16]debra yazdı:Sanki çok karşı karşıya gelebilecek saatler değil gibi geldi bana da. Seiko 5 gerçek anlamda bir moda saati oldu. Gerçi arayışınızı bilmiyorum ama yine de başka alternatiflere de yönelebilirsiniz.
O zaman direktman tissell submersible'a yönelebilirsiniz belkiomrfrka yazdı:Arayışım genellikle submariner homage olarak [emoji16]debra yazdı:Sanki çok karşı karşıya gelebilecek saatler değil gibi geldi bana da. Seiko 5 gerçek anlamda bir moda saati oldu. Gerçi arayışınızı bilmiyorum ama yine de başka alternatiflere de yönelebilirsiniz.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Veysel21 yazdı:Skx alın geçin.pisman olmazsınız..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 178 misafir
|