Bir arkada覺m覺n SKX009 model saati var, satmak istiyor ben de almay覺 d羹羹n羹yorum ancak saati gshock gibi kullanm覺 san覺r覺m saat baya y覺pranm覺, kutusu vs yok, sadece saat. Kadran覺nda 4 ve 9'da siyah noktalar, bezelde ise 癟iziklerden renk atmas覺 var. Ayd覺n Saat bezel i癟in 600, kadran i癟in 120 TL istedi ve siparile 1-2 ayda gelir dedi. Sorular覺m unlar:
1) Bezel ve kadran deitirilmeden boyama vs gibi ilemlerle sadece bak覺m yap覺labilir mi ?
2) Bezel ve kadran orjinal olarak daha ucuza mal edilebilir mi ? 羹nk羹 a癟覺k癟as覺 繹zellikle bezel bana 癟ok pahal覺 geldi
3) Saati arkada覺mdan maksimum ka癟 TL'ye almal覺y覺m ? Ka癟a al覺rsam g羹zel fiyata gelmi olur ?
4) Aa覺daki linkteli gibi muadil 羹r羹nlerin kalitesi nas覺ld覺r onlar覺 almak mant覺kl覺 m覺d覺r ?
https://www.amazon.com/Insert-SKX007-SKX009-SKX171-Cal-7S26/dp/B07M9CW4TP/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
Saatin fotoraf覺n覺 da ekliyorum yard覺mc覺 olursan覺z 癟ok memnun olurum, 癟ok sevdiim ve edinmeyi istediim bir model 1300-1400 band覺nda da 癟ok temiz olarak bulunabiliyor 癟ou zaman. O y羹zden u fiyata al覺nmal覺 dediiniz fiyatlar覺 da l羹tfen belirtiniz. imdilik plan覺m al覺p kullanmak, al覺p restore edip satmak gibi bir niyetim yok. Teekk羹rler.