Ben vintage radio koval覺yorum u s覺ra. Bulmas覺 zor ama bu y羹zden g羹zel ya zatensalguz yazd覺:Ufuk bey Meranomda u an 3 rengide mevcut alsak m覺 acaba?
Ufkynl yazd覺:Ben vintage radio koval覺yorum u s覺ra. Bulmas覺 zor ama bu y羹zden g羹zel ya zatensalguz yazd覺:Ufuk bey Meranomda u an 3 rengide mevcut alsak m覺 acaba?
Biraz daha kovalay覺m o orda haz覺r zaten
SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Vintage siyah k覺rm覺z覺 olandan baka g繹rmedim ben arat覺ma asamasindayim belki vard覺r tecr羹beli arkadalar daha iyi bilir. Gemi saatlerinde dediginiz gibi beyaz k覺rm覺z覺.salguz yazd覺:Ufkynl yazd覺:Ben vintage radio koval覺yorum u s覺ra. Bulmas覺 zor ama bu y羹zden g羹zel ya zatensalguz yazd覺:Ufuk bey Meranomda u an 3 rengide mevcut alsak m覺 acaba?
Orijinal kadran rengi beyaz m覺 siyah m覺 acaba? Ben gemi saatlerinde hep beyaz kadranl覺 olan覺n覺 g繹r羹yorum.
Bildiim kadar覺yla radio room (gemi veya sahildeki istasyonlarda telsiz (muhabere) kamarasi veya odas覺 olarak ge癟er.) 襤lk balarda her yar覺m saatte bir 3 er dk l覺k aral覺klarla susma (telsizde tehlike sinyallerini alabilmek i癟in sadece dinleme yapmak) ifade eder. Yani bu 3 dklarda hi癟 konuma, sadece dinle demek. Daha sonralar覺 bu 15 dk da bir olarak deimitir. 0-3, 15-18, 30-33 ve 45-48 aras覺 k覺rm覺z覺 markalanarak. Eski kadranlarda gemilerde beyaz kadranda k覺rm覺z覺 olarak vard覺r.salguz yazd覺:Ufkynl yazd覺:Ben vintage radio koval覺yorum u s覺ra. Bulmas覺 zor ama bu y羹zden g羹zel ya zatensalguz yazd覺:Ufuk bey Meranomda u an 3 rengide mevcut alsak m覺 acaba?
Orijinal kadran rengi beyaz m覺 siyah m覺 acaba? Ben gemi saatlerinde hep beyaz kadranl覺 olan覺n覺 g繹r羹yorum.
Ooo meranom site dili rusca olunca 3610 ruble. Ingil覺zce olunca 75 usd. 3610 ruble 58 dolar.salguz yazd覺:Ufuk bey ben ruble olarak al覺yorum 癟ok daha uyguna geliyor.3610 ruble yakla覺k 350 Tl ye geliyor bu saat 繹zelinde
D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 58 misafir
|