Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Ozgur yazdı:bildiginiz ön yüzü tamemen acık bir model var mı?
Ozgur benim bildigim yok. Ayrica tavsiye edebilecegim saatler, eger yurt disindan alinacaksa Zenith Open Heart, Zenith Star Sky (emin degilim tam olarak isimden) serileri olabilir. Bircok model kombinasyonu var bu saatlerin. Asagida Open Heart serisi var:
Bu konu fazla eksik kaldı, ben biraz araştırma yaptım. Bayan iskelet saat olarak genelde çin üretimi markaların saatleri var. Bunun dışında moda markalarında modeller var. Fiyatlar yukarıya çıktıkça model bulmak güçleşiyor, özellikle kadranı tamamen açık model yok denilebilir. Benim bulduklarım arasında en mantıklıları Bulova'lar.