ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok keyifli olmuş, iyi günlerde kullanın [emoji1]. Size de kolaylıklar dilerim işiniz çok zor, siz ve diğer sağlık çalışanlarımız saatlerin en güzellerine layık [emoji108]drcca yazdı:Güncellemeler sonrası aile fotosu gelsin o zaman [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
drcca yazdı:Güncellemeler sonrası aile fotosu gelsin o zaman [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
Aldığımız eğitim, ettiğimiz yemin doğrultusunda elimizden geleni yapıyorız. Senin de etik değerlere sahip bir hekim olacağından kuşkum yok[emoji18]Allah yardımcımız olsunAlthor yazdı:Çok keyifli olmuş, iyi günlerde kullanın [emoji1]. Size de kolaylıklar dilerim işiniz çok zor, siz ve diğer sağlık çalışanlarımız saatlerin en güzellerine layık [emoji108]drcca yazdı:Güncellemeler sonrası aile fotosu gelsin o zaman [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru söylüyorsun bu aileye bir chrono eksik ama bnm için çok karışık bir kadran. Benim kullacağım saatler olabildiğince sade olmalı [emoji18][emoji18]Ankthas yazdı:drcca yazdı:Güncellemeler sonrası aile fotosu gelsin o zaman [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
Çok güzel seçimler. Bu aileye bir moonwatch gider, hem siyah kadran, hem de chrono, hem de çelik bilezik eksikliğini çözmüş olur
canzdmr yazdı:
3 e indirdim sayiyi.
Aslinda bi tanede beyaz kadran istiyorum ancak 4 saat oldugu zaman bilek gorme sureleri sacmaliyor saatlerin.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos ve 74 misafir
|