TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Q Timex Reissue hakkında

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Q Timex Reissue hakkında

Mesaj sphinx » 22 Nis 2020, 16:15

Saat kağıt üzerinde çok güzel görünüyor ancak Timex'in sitesinde kullanıcılar bilezik ve camından pek memnun olmadıklarını belirtmişler. Ayırca batman bezelli otomatik versiyonu da var.

Resim
Kullanıcı avatarı
sphinx

Mesaj danGerfuLL » 22 Nis 2020, 19:33

Oncelikle saatteki cam degil mika(plexi) haliyle cizilmesi daha kolay. Fotografladim gorebilirsiniz. Bu cizikleri de gidermek cok kolay. Poly watch ya da hafif polisaj ile giderilebilir. Kordon konusunda gayet iyi bence. Zira Seiko bile Seiko 5(Sports olmayan) serisinde bu kadar kaliteli kordon kullanmiyor. 19 cm bilegim olmasina ragmen gayet iyi duruyor bilegimde. Bezelde tık tık yok, Boctoklardaki gibi duz donuyor 2 yone. Akliniza takilan bir sey varsa yardimci olabilirim.ResimResim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj h3rmés » 23 Nis 2020, 23:21

Çok güzel bi saat gerçekten çok niyetlendim. Evet pepsi olanın camı plastik bir malzeme lakin iyi kullanmak gerek. Kordon konusu da sanırım kıl oranı fazla kullanıcılar için dert olmustur biraz acıtıyormuş ondan kötü yorum gelmiştr :) Ama harika bir kordonu var ki bence zaten bu denli güzel kılan kordonu :D Sanırım 2. el dışında Türkiye de pek şansımız yok bu saate ulaşmak için.. Yazık cidden neden böyle bir pazarı kaybederler anlamış değilim.. Bi ara yanlış hatırlamıyorsam SKX için de öyleydi sonra geldi Türkiye'ye.. Garip.
Gökhan
Kullanıcı avatarı
h3rmés

Mesaj ei1973 » 28 Nis 2020, 10:33

Bende bir tane aldım cok guzel görünüyor
Kullanıcı avatarı
ei1973

Mesaj syndrome23 » 05 May 2020, 15:04

Alanlar saati nereden edindiler acaba? Bir de Türkiye distibütörü ile iletişime geçen oldu mu?

Sorma sebebim sadece bu model için değil, kardeşime Peanuts temali versiyonlarından birini almak istiyorum hediye olarak, Amazon'da denk geliyorum çeşitli modellere ama Türkiye'de bulamadım hç, acaba distribütör nerede bulacağıma (ya da en azından Türkiye'de olup olmadığına) dair bir bilgi verir mi sizce?
Kullanıcı avatarı
syndrome23

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners