Cruciatus yazdı:Son durum kasa görevi de görecek bir winder alma düşüncemi biraz daha pekiştiriyor..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dream Team olmuş bu aile:)
Cruciatus yazdı:Son durum kasa görevi de görecek bir winder alma düşüncemi biraz daha pekiştiriyor..
Harika bir koleksiyon seçimler çok özel güzel günlerde kullanınCruciatus yazdı:Son durum kasa görevi de görecek bir winder alma düşüncemi biraz daha pekiştiriyor..
Muazzam bir koleksiyon.Cruciatus yazdı:Son durum kasa görevi de görecek bir winder alma düşüncemi biraz daha pekiştiriyor..
Cruciatus yazdı:@tgm
@kb8
@evrenrt
@Mandos
@MehmetKaratürk
@azizkaya
@mbs1905
@Ankthas
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Esasında koleksiyonu oluştururken herhangi bir amaç, hedef, kriter belirlemedim. Bir tek Longines Heritage’ı alırken altın bir dress olmasını istediğim için almıştım.. Onun dışında şu kadar bilezikli, bu kadar kayışlı, kronolu da olsun, şöyle de olsun diye düşünmedim. İçimden gelen sesi takip ederek oluştu aslında...
Sevgili Ankthas, holy trinity kavramı, içinde AP’yi barındırdığı sürece bana pek birşey ifade etmiyor.. Ama bu kavramdan bağımsız olarak VC Overseas, hele ki rose veya beyaz altın veya kadran rengi farketmeksizin (skeleton hariç) bir overseas perpetual calendar ultra thin çok çok istediğim bir saat. Mesela hiçbir komplikasyonu olmayan, small seconds bir Breguet Classique 7147 ne güzel olurdu. Ya da Patek 5146. Ama maalesef bunlar bir tek saate verebileceğim meblağların çok çok üzerinde. Ancak koleksiyonumdan birkaç parça çıkarıp biraz da üzerine ekleme yaparak bunlardan birisi neden olmasın? Misal Patek 5146...
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: selfwinder ve 18 misafir
|