İnceleme için çok teşekkürler. 1. Jenerasyon president harika bence [emoji1360]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SeiKinetic yazdı:En beğendiğim Orient modelidir belki. Güzel günlerde kullanın
Merhaba forumda 1-2 kişide görmüştüm fakat farklı satış platformlarında hele ki bu yıl sürekli görmekteyim.Özellikle altın ve taşlı modeliniC4cèren yazdı:Arkadaşlar hepinize merhaba, saatleriniz ise en güzel zamanları göstersin. Ben de şu sıra Orient oyster serisine kafayı takmış durumdayım. Özellikle indeksleri taşlı olanı arıyorum ama bulamadım. Etrafınızda var mıdır? Bir öncülük edebilir misiniz [emoji28]
Altınına bir kaç gündür bende denk geliyorum ancak pek benim tarzım değil. Eğer çevrenizde gri olan var ise ve yönlendirirseniz çok memnun olurummorningstar yazdı:Merhaba forumda 1-2 kişide görmüştüm fakat farklı satış platformlarında hele ki bu yıl sürekli görmekteyim.Özellikle altın ve taşlı modeliniC4cèren yazdı:Arkadaşlar hepinize merhaba, saatleriniz ise en güzel zamanları göstersin. Ben de şu sıra Orient oyster serisine kafayı takmış durumdayım. Özellikle indeksleri taşlı olanı arıyorum ama bulamadım. Etrafınızda var mıdır? Bir öncülük edebilir misiniz [emoji28]
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altını pek bana hitap etmiyor ancak grisini görür duyarsanız ve bana iletirseniz çok memnun olurum.morningstar yazdı:Merhaba forumda 1-2 kişide görmüştüm fakat farklı satış platformlarında hele ki bu yıl sürekli görmekteyim.Özellikle altın ve taşlı modeliniC4cèren yazdı:Arkadaşlar hepinize merhaba, saatleriniz ise en güzel zamanları göstersin. Ben de şu sıra Orient oyster serisine kafayı takmış durumdayım. Özellikle indeksleri taşlı olanı arıyorum ama bulamadım. Etrafınızda var mıdır? Bir öncülük edebilir misiniz [emoji28]
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir
|