Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Marka zamanının (60-70ler) ikonik dalış saati üreticilerinden; quartz krizinde operasyonunu durdurup yakın geçmişte tekrar canlanan markalardan biri. Modellerini beğenmekle beraber bu segmentte tercihim 1500 dolar verip minimum 6 ay beklemektense biraz fazlasına doxa sub 300t almak olurdu.
Saatlerine pek hakim değilim fakat markaya değinmişken belirtmem lazım ki rubber tropic kayışları gerçekten harika! Hakkını vermek için bir vintage/vintage reissue saat almam gerekiyor sanırım...
Kargoları da son derece başarılıydı geçen ay almıştım, corona döneminde bile 1 hafta gibi bir sürede ulaştı.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@jstein doxa renkleri beni çok çekmiyor kendine ,doların biraz daha düşmesii bekliyorum gümrükte ki süreli vergi zammı olması da var tabi. @althor aksesuarları çok iyi kol saatinizi başka hava katabiliyor bir anda. Teşekkürler tavsieler için.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur