https://komandirskie.com/catalog/komand ... sy_020711/
bu saati almak istiyorum arkadaşlar sizin düşünceniz nedir bir de tam otomatik mi anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
beecov yazdı:https://komandirskie.com/catalog/komand ... sy_020711/
bu saati almak istiyorum arkadaşlar sizin düşünceniz nedir bir de tam otomatik mi anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Şakasına dedim hocam yarı otomatik diye öyle bir tabir yok bildiğim kadarıyla,mekanizma otomatik bir mekanizma ve isterseniz ellede kurabiliyorsunuzbeecov yazdı:hocam çok teşekkürr ederim ilginiz için benım ilk otomatik saatim olucak malum fiyatlar uçtu en uygun ve kendime göre en güzel bunu buldum fakat yarı otomatikle tam otomatik arasında nasıl bir fark var tam olarak yada var mı bilmiyorumda
beecov yazdı:hocam çok teşekkürr ederim ilginiz için benım ilk otomatik saatim olucak malum fiyatlar uçtu en uygun ve kendime göre en güzel bunu buldum fakat yarı otomatikle tam otomatik arasında nasıl bir fark var tam olarak yada var mı bilmiyorumda
hknmtn yazdı:beecov yazdı:hocam çok teşekkürr ederim ilginiz için benım ilk otomatik saatim olucak malum fiyatlar uçtu en uygun ve kendime göre en güzel bunu buldum fakat yarı otomatikle tam otomatik arasında nasıl bir fark var tam olarak yada var mı bilmiyorumda
Merhaba. Güzel bir seçim. Tam otomatik diye bir şey yok hocam. Bu arada bu saatin vergisi ve muhtemelen kargo ücreti de olacak onları göz önünde bulundurmanızı öneririm bir sürpriz ile karşılaşmamanız için.
beecov yazdı:hknmtn yazdı:beecov yazdı:hocam çok teşekkürr ederim ilginiz için benım ilk otomatik saatim olucak malum fiyatlar uçtu en uygun ve kendime göre en güzel bunu buldum fakat yarı otomatikle tam otomatik arasında nasıl bir fark var tam olarak yada var mı bilmiyorumda
Merhaba. Güzel bir seçim. Tam otomatik diye bir şey yok hocam. Bu arada bu saatin vergisi ve muhtemelen kargo ücreti de olacak onları göz önünde bulundurmanızı öneririm bir sürpriz ile karşılaşmamanız için.
kargo ücretsizmiş vergi içinde üstüne düşük ücret yazdırcam çıkanı öderiz artık
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir
|