Kutumuz bu:

Boyutlar覺na bakarsak bileklerim ince olmas覺na ramen 41.5mm kasa 47mm gibi k覺sa luglara sahip olduundan dolay覺 gayet g羹zel durdu. Kadran olarak da 3 6 9 say覺lar覺n覺n, k覺l覺癟 eklinde akrep yelkovan覺n ve k覺rm覺z覺 saniye ibresinin, orient ray serisi kadran tasar覺m覺na g繹re daha ho durduunu d羹羹n羹yorum. Ayn覺 zamanda seikolardaki gibi bir chapter ring hizalama problemin yok hizalama gayet baar覺l覺. Kasan覺n ve bileziin kalitesine bakarsak giri segmentinde bana gayet yeterli geldi, bilekte rahats覺z etmiyor. Mineral bir cama sahip olmas覺 bir eksi fakat bu fiyatta bir otomatik saatte de safir cam beklemenin a覺r覺 olduunu d羹羹n羹yorum. 200m su ge癟irmezlie sahip fakat iso vb. sertifikalar覺 yok. Dal覺 i癟in deil de g羹nl羹k kullan覺m i癟in ald覺m o y羹zden normal kullan覺mda ya da basit bi ekilde y羹zerken s覺k覺nt覺 癟覺karaca覺n覺 sanm覺yorum. Lumesi benzer fiyat segmentindeki skx ve 5kxlere g繹re baar覺s覺z geldi ama okunabilirlik a癟覺s覺ndan bir s覺k覺nt覺 yaratm覺yor. Saatle ilgili tek k繹t羹 olduunu d羹羹nd羹羹m nokta mekanizmas覺. zellikle seiko ve orientin giri seviyesi japon in-house mekanizmalar覺 biraz ansa bal覺 arat覺rd覺覺mda g羹nl羹k 2-3sn ile 20-25sn sapmalara kadar geni bi aral覺k g繹rd羹m benim anss覺zl覺覺ma g羹nde 30 35 saniye sap覺yor. Bana 癟ok fazla geldi. Biraz kulland覺ktan sonra azalma olmazsa aslansaate g繹ndermeyi d羹羹n羹yorum. Bilekte duruu olarak bata boyutuyla ilgili teredd羹tlerim vard覺 fakat deneyince almaya karar verdim birka癟 bilek fotoraf覺 da paylaay覺m.

Forumdaki ilk incelemem olduu i癟in hatalar覺m varsa kusura bakmay覺n. Saatlerinizin hep g羹zel zamanlar g繹stermesi dileiyle...
F3111 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi