Yurtiçinden alım yapmanızı da ayrıca öneririm. Fiyatından dolayı özellikle şu süreçte gümrükte sıkıntı yaşamayın.
Ankthas yazdı:MehmetKaratürk yazdı:Evvelinde satmış olduğum bir saattir.
viewtopic.php?f=203&t=30310&p=568782&hilit=WAN2111#p568782
sıfırı bundan 3-5 ay kadar evvel kosovalı saatte vs satılmaktaydı.
denildiği gibi düzgün güzel bir 2.eli değerlendirilebilir.
Seninki ucuza gitmiş abi bak adam 12.500 lira istiyorşaka bi yana bu sarı site yüzünden saatler de 2. el araba piyasasına dönüşecek diye korkuyorum. Aynı model saati olan diyecek ki "lan bu adam bu fiyata koyuyor ben keriz miyim ben de 13000 lira isterim 5000 lira edecek saatime" der böyle böyle önünü alamayız.
mrtkrks yazdı:@mekasaat instagram hesabı satıyor istediğiniz gibi siyah renk. Temiz gözüküyor saat, fiyatı da 6750 TL.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bayadır takip ederim, güzel saatler oluyor. Şikayete denk gelmedim ama alışverişim olmadı daha önce açıkçası.mertk yazdı:mrtkrks yazdı:@mekasaat instagram hesabı satıyor istediğiniz gibi siyah renk. Temiz gözüküyor saat, fiyatı da 6750 TL.
Güvenilir mi acaba ?
Dolandırıcılar ortalıkta kol geziyo buradan alışveriş yapmış olan var mı?
Ben bir kere vintage bir saat aldim kendisinden. Bir sorun da yasamadim ama tabi olumsuz deneyim yasayanlar var mi bilemiyorum.mertk yazdı:mrtkrks yazdı:@mekasaat instagram hesabı satıyor istediğiniz gibi siyah renk. Temiz gözüküyor saat, fiyatı da 6750 TL.
Güvenilir mi acaba ?
Bir kaç kez alışveriş yaptım kendilerinden bir sorun yaşamadım hatta bir alisverisimde bileğe takınca saat hoşuma gitmemisti iade aldılar hemen.mertk yazdı:mrtkrks yazdı:@mekasaat instagram hesabı satıyor istediğiniz gibi siyah renk. Temiz gözüküyor saat, fiyatı da 6750 TL.
Güvenilir mi acaba ?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 118 misafir
|