syndrome23 » 28 Haz 2020, 02:34
Hocam ben dğer ikisine göre -yanılmıyorsam- biraz daha pahalı olmasına karşın GBX-100'ü tercih ederdim, ama 7 olanı değil 1 ya da 2 olanı. Özelikle 2 olan mavi (mavi de değil, ne denir o renge bilemiyorum) benim ilk gördüğüm günden beri çok hoşuma gidiyor. Beyaz kordonu da beğensem de bu model özelince özellikle mavi çok hoşuma gidiyor. Şu an piyasada en beğendiğim g-shock diyebilirim tasarım olarak
Bluetooth bağlantısı olması GBX ve GW için bir avantaj, her ne kadar ben çok kullanmayacak olsam da. Bildiğim kadarıyla GBX-100'ün uymumlu olduğu G-Shock Move uygulamasıi, GW'nin G-Shock connected uygulamasına göre çok daha gelişmiş ve falza özelliğe sahip.
Görsellik konusuna tekrar dönersek GM5600B-1 modelini ben canlı görmüştüm ve çerçevesi (bezel ile kordon arasında kalan kısım diyeyim, tam ifade edemedim) fazla parlak gelmişti, o da hoşuma gitmemişti, ayrıca ekranını da o renk kombinasyonuna çok uyduramıyorum pozitif led belki daha hoş dururdu. GW5600 ise metal bezele sahip olmaması sebebiyle zaten diğer ikisinin zaten gerisinde görsel olarak bence.
En son
syndrome23 tarafından 29 Haz 2020, 04:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.