TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Araban覺z覺 sat覺p bu saati al覺r m覺s覺n覺z?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Araban覺z覺 sat覺p bu saati al覺r m覺s覺n覺z?

Mesaj Althor » 26 Tem 2020, 17:02

Konu balam覺ndan biraz uzaklasa da kau癟uk kay覺 konusuna deinmek istiyorum ben de. Genel olarak baz覺 saat severleri rahats覺z edebilen bir nokta kau癟uk-silikon kay覺 kullan覺m覺. Petrol bazl覺 plastikleri (ambalaj vs gibi) bahsi ge癟en kay覺lar ile kar覺t覺rmamak laz覺m bence. Eer iyi yap覺l覺rsa 繹zellikle doal kau癟uk(rubber) kay覺lar dayan覺kl覺, hipoalerjenik ve son derece kullan覺l覺d覺r. ogu 羹st segment markan覺n kulland覺覺 da bu tip doal kau癟uklard覺r. Bunlar 癟eitli bitkilerden doal olaral elde edilip birtak覺m ilemlerden ge癟irildikten sonra kullan覺l覺r. Volcanized rubber omegan覺n kulland覺覺 rubber kay覺 繹rnein.

Dayan覺kl覺l覺覺 konusunda da 50-60'larda 羹retilen ve hala bulunabilen, 繹zellikle blancpain taraf覺ndan s覺kl覺kla kullan覺lan tropic strapler g羹zel bir 繹rnek oluturur diye d羹羹n羹yorum.

Dier tip olan silikon(sentetik) kay覺lar ise daha k覺sa 繹m羹rl羹, alerjiye yatk覺n, toz g繹sterebilen ancak genelde daha yumuak bir dokuya sahip oluyor. ResimResimResim

SM-G973F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Althor

Ya: 27
Kay覺t: 28 Mar 2019, 16:25

Mesaj mrtkrks » 26 Tem 2020, 18:49

eraslani yazd覺:Tavan覺 bile olmayan arabalar da pahali oluyor genelde,cok sa癟ma bence..

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
O da birey mi ? 2 kap覺 eksik koyan marka g繹rd羹m ben hey gidi hey [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
mrtkrks

Kay覺t: 04 Ara 2019, 16:48

Mesaj fsenturk » 27 Tem 2020, 00:46

mrtkrks yazd覺:
eraslani yazd覺:Tavan覺 bile olmayan arabalar da pahali oluyor genelde,cok sa癟ma bence..

Ben sizi zekamla ve Aristotales mant覺覺mla d繹verim demek istiyorsunuz galiba :D
Tavan覺 olmayan(cabriolet) bir BMW'nin ayn覺 modele tavan覺 olandan daha fazla bir fiyat sat覺lmas覺 onun daha kaliteli olduu i癟in fazla fiyattan sat覺ld覺覺n覺 g繹stermez. Sadece bu t羹r arabalar覺n daha az 羹retimi olduu i癟in ve zenginlik g繹stergesi olduu i癟in daha fazla fiyattan sat覺ld覺覺n覺 g繹sterir. Aksi taktirde birinin Tavan覺 nda hava yast覺覺 var dierinin b覺rak覺n hava yast覺覺n覺 tavan覺 bile yok nas覺l hakediyor o paray覺? Bug羹n 2020 voswogen beetle marka (hani u 2 kap覺s覺 bile olmayan) arac覺n Passattan daha fazla fiyata sat覺lmas覺 kaplumbaan覺n daha kaliteli olduunu mu g繹sterir yoksa prestij i癟in daha az 羹retip sadece maddi durumu y羹ksek olanlar覺n sat覺n almas覺 istendiini mi g繹sterir?
En son fsenturk taraf覺ndan 27 Tem 2020, 00:53 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
fsenturk

Kay覺t: 23 Ara 2015, 14:36

Mesaj fsenturk » 27 Tem 2020, 00:52

mrtkrks yazd覺:

襤lave olarak Sizin Aristotales mant覺覺n覺 kullanarak 繹yle bir 癟覺kar覺m yapt覺m.
1-) Lahmacun ana vatan覺 Urfada fiyat覺 10 TL
2-) 襤stanbuldaki fiyat覺 15 TL
3-) Bodrum T羹rkb羹k羹'ndeki fiyat覺 300TL

yleyse d羹nyan覺n en lezzetli ve en kaliteli lahmacunlar覺 Bodrum T羹rkb羹k羹nde 羹retilmektedir.. :D :D
Kullan覺c覺 avatar覺
fsenturk

Mesaj eraslani » 27 Tem 2020, 07:57

fsenturk yazd覺:
mrtkrks yazd覺:

yleyse d羹nyan覺n en lezzetli ve en kaliteli lahmacunlar覺 Bodrum T羹rkb羹k羹nde 羹retilmektedir.. :D :D
Cok hakl覺s覺n覺z say覺n fsenturk, hata bizde.

Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj fsenturk » 27 Tem 2020, 08:18

eraslani yazd覺:
fsenturk yazd覺:
mrtkrks yazd覺:

Yok estafrullah g羹zel kardeim hata falan arad覺覺m覺z yok. Burada bir hata varsa o da bal覺覺 a癟an kii olak bendedir. Aa覺daki saatlerin biri 64bin lira biri 13bin lira niye bu kadar fark var aralar覺nda, bu kadar fazla para vermeyi hakediyor mu diye merak edip bal覺覺 a癟arken ara癟lar覺n tavan覺n覺n olmad覺覺n覺 ve daha fazla 羹crete sat覺ld覺覺n覺 ak覺l etmem laz覺md覺. Konuyu a癟覺p sa癟malad覺覺m i癟in 繹z羹r dilerim.

Bu arada arkada覺n birisi " Forumdan biri saatlere bakt覺覺nda aradaki fark覺 rahatl覺kla anlayabilir?" demiti. Buyrun saatlerin yan yana konmu resimlerini aa覺da. . Nas覺l anlayabiliyorsunuz merak ettim. (Birinin alt覺nda 300m yaz覺yor dierinin alt覺nda 200m yaz覺yor diye mi anla覺l覺yor? )

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fsenturk

Mesaj drcca » 27 Tem 2020, 08:35

fsenturk yazd覺:
eraslani yazd覺:
fsenturk yazd覺:
mrtkrks yazd覺:

Yok estafrullah kardeim hata falan arad覺覺m覺z yok. Burada bir hata varsa o da bal覺覺 a癟an kii olak bendedir. Aa覺daki saatlerin biri 64bin lira biri 13bin lira niye bu kadar fark var aralar覺nda, bu kadar fazla para vermeyi hakediyor mu diye merak edip bal覺覺 a癟arken ara癟lar覺n tavan覺n覺n olmad覺覺n覺 ve daha fazla 羹crete sat覺ld覺覺n覺 ak覺l etmem laz覺md覺. Konuyu a癟覺p sa癟malad覺覺m i癟in 繹z羹r dilerim.

Bu arada arkada覺n birisi " Forumdan biri saatlere bakt覺覺nda aradaki fark覺 rahatl覺kla anlayabilir?" demiti. Buyrun saatlerin yan yana konmu resimlerini aa覺da. . Nas覺l anlayabiliyorsunuz merak ettim. (Birinin alt覺nda 300m yaz覺yor dierinin alt覺nda 200m yaz覺yor diye mi anla覺l覺yor? )

Resim
Maalesef iki saat birbirine benzemiyor kadranlar覺ndan kasalar覺na mekanizmalar覺ndan kay覺lar覺na kadar ciddi farkl覺l覺klar var , kutu i癟erikleri bile farkl覺. Anlad覺覺m kadar覺 ile sizle ayn覺 d羹羹ncede olmam覺z覺 istiyorsunuz. Bu saatlerin reviewlar覺na bakmam覺s覺n覺z bile. Bu kadar iddial覺 bir bal覺k a癟mak i癟in biraz arat覺rmak gerektiini d羹羹n羹yorum. Ayr覺ca o saatin fiyat覺 64bin deil

ANE-LX1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
drcca

Kay覺t: 03 ub 2017, 19:19

Mesaj Altar » 27 Tem 2020, 09:02

Asl覺nda arkada覺n demek istedii olay anlad覺g覺m kadar覺yla,Saatlerin 繹zellikleri k覺sm覺n覺 okuyunca arada o fiyat fark覺 edecek kadar 繹zellik olmamas覺.Benim de dikkaitimi 癟ekti bu konu ama yazmak istemedim.Bilen birisi varsa bu kadar u癟uk fark olmas覺n覺n sebebi nedir.Rolex hublot vs gibi markalar覺 anl覺yorum ama seiko olay覺n覺 癟繹zemedim.
Muhta癟 olduun kudret, damarlar覺ndaki asil kanda mevcuttur
Kullan覺c覺 avatar覺
Altar

Kay覺t: 17 ub 2014, 10:47

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Bazbey, ErsinGS, macada, ofis ve 195 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners