Kasa bulunabilir aslında ona. Bir kasa taktirip hatıra olarak saklanabilir. Ne de olsa bir aile ferdi olmuştur artık. [emoji846]SelAc yazdı:Tam ters bir miras olayı benimki. 1994 yılında aldığım Casio Databank saatimi 8 yıl kullandıktan sonra babama devrettim. [emoji38] 12 yıl da o kullandı. Şu an saatin plastik üzerine kaplama yapılmış kasası pert durumda. Boynuzların susta delikleri de kırılmış. Devre ısrarla çalışıyor. Butonlar aktif. Üzerinde denemeyi düşündüğüm farklı projeler var.
danGerfuLL yazdı:Kasa bulunabilir aslında ona. Bir kasa taktirip hatıra olarak saklanabilir. Ne de olsa bir aile ferdi olmuştur artık. [emoji846]SelAc yazdı:Tam ters bir miras olayı benimki. 1994 yılında aldığım Casio Databank saatimi 8 yıl kullandıktan sonra babama devrettim. [emoji38] 12 yıl da o kullandı. Şu an saatin plastik üzerine kaplama yapılmış kasası pert durumda. Boynuzların susta delikleri de kırılmış. Devre ısrarla çalışıyor. Butonlar aktif. Üzerinde denemeyi düşündüğüm farklı projeler var.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selahattin bey, casio databankı geçtim ben de protrek 130t 7 vdr saat vardı. Taşınırken kayboldu gerçi. Saatin amacı zaten zor şartlarda kullanma olmasına rağmen boynuz kırıldı ve yaptıramadım. Yaptirdim bir ustaya ama sağlıklı olmadi, kırıldı ayni yer gunluk kullanimda kisa zamanda. Kasanın tamamen değişmesi gerekti. Ona da oldukça yuksek bir meblağ istediler; saatin yari fiyatindan biraz daha yuksekti. Sonuç olarak atıl vaziyette kaldi. Saat hobim olmadigi icin o dönem dikkat edemedim ve kayboldu:(SelAc yazdı:danGerfuLL yazdı:Kasa bulunabilir aslında ona. Bir kasa taktirip hatıra olarak saklanabilir. Ne de olsa bir aile ferdi olmuştur artık. [emoji846]SelAc yazdı:Tam ters bir miras olayı benimki. 1994 yılında aldığım Casio Databank saatimi 8 yıl kullandıktan sonra babama devrettim. [emoji38] 12 yıl da o kullandı. Şu an saatin plastik üzerine kaplama yapılmış kasası pert durumda. Boynuzların susta delikleri de kırılmış. Devre ısrarla çalışıyor. Butonlar aktif. Üzerinde denemeyi düşündüğüm farklı projeler var.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle oldu.Çelik kasalı modelleri vardı. Öyle bir kasa kolluyorum. Plastik kasalarda boynuz kırılması kronik zaten bu saatlerde.
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir
|