TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Deri Kay覺ta veya Custom Strap Olay覺nda Alternatif Marka

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Deri Kay覺ta veya Custom Strap Olay覺nda Alternatif Marka

Mesaj punk » 05 Nis 2011, 20:00

@razz;

Bence Parnis yanl覺 tercih. 羹nk羹 ger癟ek bir Panerai kolda inan覺lmaz rahat hissettiriyor insan覺. Evet kolda bir a覺rl覺k var fakat 繹ylesine rahat ki a覺rl覺覺 hissetmek hounuza gidiyor. :D

Bilmem anlatabildim mi ama durum bu. Lum-tec g羹zel bir tercih olabilir zira affordable saatler aras覺nda en 癟ok tercih edilenlerden biri. Otomatik modellerinin olmas覺 ve lumiova konusunda uzman olmas覺 tercih sebepleri aras覺nda.
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Mesaj razz » 05 Nis 2011, 20:05

drk yazd覺:Razz, birka癟 model konusunda sana kat覺l覺yorum, yukar覺da eksik yazm覺覺m :) Baz覺lar覺 ger癟ekten k繹t羹, baz覺lar覺n覺 ise deitirmek bir yana, eskidii i癟in yedeini bulundurmak gerekir :D

Yedek hatr覺na ben de alm覺t覺m orijinal Burgundy Croco.. Bir g羹n takm覺t覺m yanl覺 hat覺rlam覺yorsam.. Paraya yaz覺k asl覺nda..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj razz » 05 Nis 2011, 20:11

punk yazd覺:@razz;

Bence Parnis yanl覺 tercih. 羹nk羹 ger癟ek bir Panerai kolda inan覺lmaz rahat hissettiriyor insan覺. Evet kolda bir a覺rl覺k var fakat 繹ylesine rahat ki a覺rl覺覺 hissetmek hounuza gidiyor. :D

Bilmem anlatabildim mi ama durum bu. Lum-tec g羹zel bir tercih olabilir zira affordable saatler aras覺nda en 癟ok tercih edilenlerden biri. Otomatik modellerinin olmas覺 ve lumiova konusunda uzman olmas覺 tercih sebepleri aras覺nda.

Ger癟ek bir Panerai ile Parnis aras覺nda koldaki komforu a癟覺s覺ndan tek fark kasan覺n tene temas eden yerleri, kapa覺n kesik kenarlar覺 ve kurma kolu muhafazas覺n覺n boyutu/i癟ilii olabilir ki bu orijinal ile ger癟ek aras覺ndaki maddi deer fark覺 d覺覺nda tamamen " acaba nas覺l durur..? " sorusu i癟in yeterli cevab覺 verir diye d羹羹n羹yorum..

Herhangi bir saatin orijinali ile homage'覺 aras覺nda tercih elbet orijinal olmal覺d覺r ancak ben bunu spesifik bir marka/model ve yine belli br k覺yas i癟in s繹yledim.. Haliyle bence Parnis bu k覺staslar dahilinde doru se癟im..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj poloPhilippe » 07 Nis 2011, 13:05

Konuyla alakas覺z olacak ama Seiko 5'im i癟in James Bond nato kay覺 almak istiyorum. T羹rkiye'de bulabilme imkan覺m yok herhalde deil mi nato kay覺 ?
Kullan覺c覺 avatar覺
poloPhilippe

Kay覺t: 21 Mar 2011, 23:50

Mesaj Tolgi06 » 07 Nis 2011, 14:11

襤stanbul Sirkeci'de ah as handa vard覺 san覺r覺m.Arama b繹l羹m羹ne yazarsan覺z 癟覺kacakt覺r.
Arkadalar l羹tfen soruyu sormadan 繹nce 繹nce bir forumda arama yap覺p 繹yle sorsak.B繹ylece hem ayn覺 sorular tekrar tekrar sorulup /cevaplanmam覺 olur.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj poloPhilippe » 07 Nis 2011, 14:19

tolgi06 yazd覺:襤stanbul Sirkeci'de ah as handa vard覺 san覺r覺m.Arama b繹l羹m羹ne yazarsan覺z 癟覺kacakt覺r.
Arkadalar l羹tfen soruyu sormadan 繹nce 繹nce bir forumda arama yap覺p 繹yle sorsak.B繹ylece hem ayn覺 sorular tekrar tekrar sorulup /cevaplanmam覺 olur.

Teekk羹rler. Hakl覺s覺n kusura bakmay覺n bundan sonra daha dikkat edeceim.
Kullan覺c覺 avatar覺
poloPhilippe

Kay覺t: 21 Mar 2011, 23:50

Mesaj Tolgi06 » 07 Nis 2011, 21:16

nemli deil poloPhilippe.Kusura bakma 繹zellikle u 2 haftad覺r ayn覺 ey hep oluyorda art覺k garip oluyor insan :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj 2fast4u » 09 Nis 2011, 13:38

http://www.isofrane.com/
d覺ver rubber strap arayanlar i癟in.....(dalg覺c kaucuk kay覺s)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners