TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Araban覺z覺 sat覺p bu saati al覺r m覺s覺n覺z?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Araban覺z覺 sat覺p bu saati al覺r m覺s覺n覺z?

Mesaj designer » 26 Au 2020, 16:29

rolexcollector yazd覺:
designer yazd覺:襤nsan arabas覺n覺 bu saat i癟in deil, herhangi bir saat i癟in satarsa aptall覺k s覺n覺r覺n覺 癟oktan ge癟mitir bence. O adama k覺z bile verilmez benim nazar覺mda.
Sizin nazar覺n覺z o kadar mant覺ks覺z ki benim nazar覺mda!

rneklendirelim,

3 y覺ld覺r nautilus s覺ras覺ndas覺n覺z.
Saat 30000 eur, ald覺覺n覺z an satmak isteseniz 55000 eur ediyor!

30000 eur luk arabay覺 sat覺p o nautilus u almak benim nazar覺mda 癟ok mant覺kl覺.

Sizin nazar覺n覺zda deil mi acaba?

SM-G985F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Deil. nedeni, b覺rak覺n 5711'i, 癟elik rolex bile al覺nam覺yor art覺k. 5711'i alacak kii arabas覺n覺 sat覺p o saati almay覺 d羹羹nmez de ondan deil.
Ku taa 癟arparsa o zaman konuuruz ama u durumda hala aptall覺k s覺n覺r覺nda bir hareket benim nazar覺mda.
Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Ya: 37
Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

Araban覺z覺 sat覺p bu saati al覺r m覺s覺n覺z?

Mesaj Ok7 » 26 Au 2020, 17:02

Ali Ko癟 u 繹rnek olarak verdim ama biraz daha a癟ay覺m.bebek Arnavutk繹y setustu nu bilirsiniz belki rahmetli babanemde orda otururdu.setustune girdiinizde otoparkta doru d羹zg羹n l羹ks araba yoktur otoparkta hep orta halli ara癟lar .ama oturduklar覺 evler 2.5 3m USD band覺nda.simdi bu insanlar ucuz arabaya biniyor diye adam yerine konmuyor mu ? Arabaya g繹re muamele yapma zihniyeti malesef ulkemizde 癟ok ama malesef zavall覺 insanlar覺n yapt覺覺 biey. Resmi paylasmissiniz ama ben bu arac覺 bir kere bile g繹rmedim bir bakay覺m dedim Google dan .Demek arada babas覺n覺n arabas覺n覺 ka癟覺r覺yor zibidi [emoji1]
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Ok7

Kay覺t: 27 ub 2011, 12:09

Mesaj Ufkynl » 26 Au 2020, 17:30

Ok7 yazd覺:Ali Ko癟 u 繹rnek olarak verdim ama biraz daha a癟ay覺m.bebek Arnavutk繹y setustu nu bilirsiniz belki rahmetli babanemde orda otururdu.setustune girdiinizde otoparkta doru d羹zg羹n l羹ks araba yoktur otoparkta hep orta halli ara癟lar .ama oturduklar覺 evler 2.5 3m USD band覺nda.simdi bu insanlar ucuz arabaya biniyor diye adam yerine konmuyor mu ? Arabaya g繹re muamele yapma zihniyeti malesef ulkemizde 癟ok ama malesef zavall覺 insanlar覺n yapt覺覺 biey. Resmi paylasmissiniz ama ben bu arac覺 bir kere bile g繹rmedim bir bakay覺m dedim Google dan .Demek arada babas覺n覺n arabas覺n覺 ka癟覺r覺yor zibidi [emoji1]
Resim
Insanlar覺n g羹c羹n羹 g繹stermesinin bir 癟ok maddi yolu var. Araba olabilecei gibi s覺k bir tak覺m elbise hatta saat.. Bu sadece 羹lkemizle ilgili deil insan psikolojisi kendinden g羹癟l羹 olana hemen 覺taat etme, gucten yana olma egiliminde. Ham cokelekler de bu zahiri sayg覺n覺n pesinde g繹sterie veriyor kendini.
3 5 kuakt覺r aile temelli zenginlik ve k羹lt羹r sahibi olanlar m羹stesna zaten bu durumdan. Onlar kendini ispat ettikleri i癟in b繹yle k羹癟羹k adaml覺k yapm覺yorlar. Misal ali ko癟un mondeoya binmesi :)

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Ufkynl

Kay覺t: 18 Eki 2015, 18:09

Mesaj Ok7 » 26 Au 2020, 17:47

Ufkynl yazd覺:
Ok7 yazd覺:Ali Ko癟 u 繹rnek olarak verdim ama biraz daha a癟ay覺m.bebek Arnavutk繹y setustu nu bilirsiniz belki rahmetli babanemde orda otururdu.setustune girdiinizde otoparkta doru d羹zg羹n l羹ks araba yoktur otoparkta hep orta halli ara癟lar .ama oturduklar覺 evler 2.5 3m USD band覺nda.simdi bu insanlar ucuz arabaya biniyor diye adam yerine konmuyor mu ? Arabaya g繹re muamele yapma zihniyeti malesef ulkemizde 癟ok ama malesef zavall覺 insanlar覺n yapt覺覺 biey. Resmi paylasmissiniz ama ben bu arac覺 bir kere bile g繹rmedim bir bakay覺m dedim Google dan .Demek arada babas覺n覺n arabas覺n覺 ka癟覺r覺yor zibidi [emoji1]
Resim
Insanlar覺n g羹c羹n羹 g繹stermesinin bir 癟ok maddi yolu var. Araba olabilecei gibi s覺k bir tak覺m elbise hatta saat.. Bu sadece 羹lkemizle ilgili deil insan psikolojisi kendinden g羹癟l羹 olana hemen 覺taat etme, gucten yana olma egiliminde. Ham cokelekler de bu zahiri sayg覺n覺n pesinde g繹sterie veriyor kendini.
3 5 kuakt覺r aile temelli zenginlik ve k羹lt羹r sahibi olanlar m羹stesna zaten bu durumdan. Onlar kendini ispat ettikleri i癟in b繹yle k羹癟羹k adaml覺k yapm覺yorlar. Misal ali ko癟un mondeoya binmesi :)

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Aynen oyle [emoji1303]

Redmi 7A cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Ok7

Kay覺t: 27 ub 2011, 12:09

Mesaj afl » 26 Au 2020, 17:51

Konu bal覺覺na cevap vermek gerekirse bu saati almam, arabam覺 sat覺p hi癟 almam.

Saat 繹zelinde bakarsak o fiyat覺 bu saate vermem. nceki payla覺mlarda forumdalar ayn覺 markan覺n 癟ok daha baar覺l覺 繹rneklerini vermiler zaten.

Ama genel olarak bakarsak benim i癟in i deiiyor. Kiisel tercihler 癟ok deiik ve bunun yanl覺覺 yok. Ben saatimi arabam覺n 癟ok 繹n羹ne koyar覺m. Ayn覺 b羹t癟eyi arabaya harcamaktansa saate harcamay覺 tercih ederim ve ettim de zaten. u anda da kulland覺覺m araba bir ka癟 saatimden daha ucuz.
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj Tgm » 26 Au 2020, 19:47

eraslani yazd覺:
Tgm yazd覺:benim d羹羹ncelerim ve kendime g繹re tespitlerim:

-64 bin liray覺 hi癟 bir seiko modeline vermem.
-64 bin lira saat b羹t癟esi olan kiinin otomobil b羹t癟esi de 64 bin olmaz. Yani 64 bin liraya otomobil paras覺 g繹z羹yle bakmaz.
-Hemen hi癟 kimse otomobil sat覺p PP s覺ras覺na girmez, her ne kadar maddi getirisi olsa da. Teslim alabilecei bile kesin deilken o kadar zaman bekleyen kii zaten PP tarihini bilen, ciddi bir saat bilgisi ve k羹lt羹r羹 olan ve buna paralel de toplumda bir yeri olan zengin ya da varl覺kl覺 kiidir. Bu kii de 繹yle otomobil falan satmaz. Dahas覺 bizim 羹lkenin para peinde koan "癟akal"lar覺n覺n kafas覺 b繹yle bir yat覺r覺ma basmaz.
Valla g羹zel s繹ylemisin Tolga :champ:
Hic araba falan satasim yoktu zaten [emoji38]
Herkesin 繹ncelikleri farkli olmakla beraber,bence saat satin alirken maddi olarak cok hirpalanmak dogru degil.Daha dogrusu bu ekilde alinan saat, dogru tercih deil.

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

襤smail Abi :champ: Senin golf g羹zel prim yapm覺t覺r :) high end bir ey bakal覺m sana
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj rolexcollector » 26 Au 2020, 20:06

designer yazd覺:
rolexcollector yazd覺:
designer yazd覺:襤nsan arabas覺n覺 bu saat i癟in deil, herhangi bir saat i癟in satarsa aptall覺k s覺n覺r覺n覺 癟oktan ge癟mitir bence. O adama k覺z bile verilmez benim nazar覺mda.
Sizin nazar覺n覺z o kadar mant覺ks覺z ki benim nazar覺mda!

rneklendirelim,

3 y覺ld覺r nautilus s覺ras覺ndas覺n覺z.
Saat 30000 eur, ald覺覺n覺z an satmak isteseniz 55000 eur ediyor!

30000 eur luk arabay覺 sat覺p o nautilus u almak benim nazar覺mda 癟ok mant覺kl覺.

Sizin nazar覺n覺zda deil mi acaba?

Deil. nedeni, b覺rak覺n 5711'i, 癟elik rolex bile al覺nam覺yor art覺k. 5711'i alacak kii arabas覺n覺 sat覺p o saati almay覺 d羹羹nmez de ondan deil.
Ku taa 癟arparsa o zaman konuuruz ama u durumda hala aptall覺k s覺n覺r覺nda bir hareket benim nazar覺mda.
Anlamad覺覺n覺z nokta u.
S覺raya girmek i癟in para gerekmiyor zaten [emoji23].

Saat geldi bota 30 k euron yok.
Arabay覺 sat覺p nautilus almaz m覺s覺n?
襤nallah anla覺l覺r hale gelmitir 繹rnek.

Demek istediim u, bir duruma tek pencereden bakarak aptalca diyemezsiniz[emoji106]

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj eraslani » 26 Au 2020, 20:29

Tgm yazd覺:
eraslani yazd覺:
Tgm yazd覺:benim d羹羹ncelerim ve kendime g繹re tespitlerim:

-64 bin liray覺 hi癟 bir seiko modeline vermem.
-64 bin lira saat b羹t癟esi olan kiinin otomobil b羹t癟esi de 64 bin olmaz. Yani 64 bin liraya otomobil paras覺 g繹z羹yle bakmaz.
-Hemen hi癟 kimse otomobil sat覺p PP s覺ras覺na girmez, her ne kadar maddi getirisi olsa da. Teslim alabilecei bile kesin deilken o kadar zaman bekleyen kii zaten PP tarihini bilen, ciddi bir saat bilgisi ve k羹lt羹r羹 olan ve buna paralel de toplumda bir yeri olan zengin ya da varl覺kl覺 kiidir. Bu kii de 繹yle otomobil falan satmaz. Dahas覺 bizim 羹lkenin para peinde koan "癟akal"lar覺n覺n kafas覺 b繹yle bir yat覺r覺ma basmaz.
Valla g羹zel s繹ylemisin Tolga :champ:
Hic araba falan satasim yoktu zaten [emoji38]
Herkesin 繹ncelikleri farkli olmakla beraber,bence saat satin alirken maddi olarak cok hirpalanmak dogru degil.Daha dogrusu bu ekilde alinan saat, dogru tercih deil.

襤smail Abi :champ: Senin golf g羹zel prim yapm覺t覺r :) high end bir ey bakal覺m sana
Hahahh,golf bey diyoruz art覺k biz ona [emoji38]
Yok 繹yle eskisi gibi kafana g繹re k覺yafetlerle binmek falan,takim elbise giymeye balad覺m arabaya ay覺p olmas覺n diye.

Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners