Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
eyimen » 21 Eyl 2020, 15:10
avbey yazdı:eyimen yazdı:Okanito yazdı:eyimen yazdı:En iyisini Rolex yapıyor. Kafalar rahat
Aslında bence alıcı için de en iyisi euro ile satılması. Parayı euro olarak biriktirip kenara koyunca alacak olanın da kafası rahat olur.
TL cinsi gelir sahibi bireyler için durum dolaylı olarak aynı aslında, değişmiyor durum

Aslında haklısınız ama ben psikolojik açıdan yaklaşmıştım(kafanın rahat olma durumu). Mesela ben daha önce 9000 TL'ye Omega Moonwatch almış biri olarak şu an 30000 TL'lere bi acayip bakıyorum

Bayağı bi daha önce gibi sanki

Hemen dönüp baktım, 2016 Aralıkmış yani 2017 diyebiliriz. Hesalite fiyatı merdo'nun bahsettiği gibi 12000 civarı idi. %25 indirim ile 9000 küsura almıştım.

-

eyimen
-
mbs1905 » 21 Eyl 2020, 15:58
Bahsettiğiniz fiyatlara şimdi Oris, Longines alamıyoruz. Hakkaten çok sinir bozucu bir durum.

Burak
-

mbs1905
-
cagatay1903 » 21 Eyl 2020, 17:50
eyimen yazdı:Okanito yazdı:eyimen yazdı:En iyisini Rolex yapıyor. Kafalar rahat
Aslında bence alıcı için de en iyisi euro ile satılması. Parayı euro olarak biriktirip kenara koyunca alacak olanın da kafası rahat olur.
TL cinsi gelir sahibi bireyler için durum dolaylı olarak aynı aslında, değişmiyor durum

Aslında haklısınız ama ben psikolojik açıdan yaklaşmıştım(kafanın rahat olma durumu). Mesela ben daha önce 9000 TL'ye Omega Moonwatch almış biri olarak şu an 30000 TL'lere bi acayip bakıyorum

30.000 TL fırsat fiyat olmasın )))))
-

cagatay1903
-
avbey » 21 Eyl 2020, 19:11
cagatay1903 yazdı:eyimen yazdı:Okanito yazdı:eyimen yazdı:En iyisini Rolex yapıyor. Kafalar rahat

30.000 TL fırsat fiyat olmasın )))))
Haha

-

avbey
-
Umutunal » 24 Eyl 2020, 07:53
Bir saat için dün edip saati aradım, normalde nakitte indirim yaparlardı ama bu sefer burunlarindan kıl aldırmadılar, zaten zam gelecek diyorlar. (Zamlar öncesi son hafta ,son fırsat demiş

)

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@ugurla.kirksaat
-

Umutunal
-
digitusmaximus » 24 Eyl 2020, 08:17
Umutunal yazdı:Bir saat için dün edip saati aradım, normalde nakitte indirim yaparlardı ama bu sefer burunlarindan kıl aldırmadılar, zaten zam gelecek diyorlar. (Zamlar öncesi son hafta ,son fırsat demiş

)

Biraz da tüketiciyi galeyana getirip bir an önce alışveriş yapmasını sağlama yöntemlerinden biri olabilir mi? Hani derler ya "Abi kaçırma bunu, akşama kadar satmış olurum üzülürsün..." diye sen de bir telaş parayı adamın eline sayarken bulursun kendini... Karışık bir mevzu.
-

digitusmaximus
-
Umutunal » 24 Eyl 2020, 08:35
digitusmaximus yazdı:Umutunal yazdı:Bir saat için dün edip saati aradım, normalde nakitte indirim yaparlardı ama bu sefer burunlarindan kıl aldırmadılar, zaten zam gelecek diyorlar. (Zamlar öncesi son hafta ,son fırsat demiş

)

Biraz da tüketiciyi galeyana getirip bir an önce alışveriş yapmasını sağlama yöntemlerinden biri olabilir mi? Hani derler ya "Abi kaçırma bunu, akşama kadar satmış olurum üzülürsün..." diye sen de bir telaş parayı adamın eline sayarken bulursun kendini... Karışık bir mevzu.
Aynen dediginiz gibi görüşlerinize katılıyorum. Zaten parantez içinde de bu ironik duruma gülmüştüm
@ugurla.kirksaat
-

Umutunal
-
Reczebb » 24 Eyl 2020, 10:16
Umutunal yazdı:digitusmaximus yazdı:Umutunal yazdı:Bir saat için dün edip saati aradım, normalde nakitte indirim yaparlardı ama bu sefer burunlarindan kıl aldırmadılar, zaten zam gelecek diyorlar. (Zamlar öncesi son hafta ,son fırsat demiş [emoji38])

Aynen dediginiz gibi görüşlerinize katılıyorum. Zaten parantez içinde de bu ironik duruma gülmüştüm
Bugüne kadar aldığım saatlerde "Al abi, zaten akşama, haftaya, yarina vs zam gelecek" denen hiçbir saate zam gelmedi kısa vadede[emoji3]
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
-

Reczebb
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BabataşCan, cemhk, Google [Bot], kogan, Majestic-12 [Bot], sphinx ve 242 misafir