TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk otomatik saat önerileri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk otomatik saat önerileri

Mesaj digitusmaximus » 09 Eki 2020, 13:06

13 saniyeyse daha güzel..

Benim gördüğüm şu şekildeydi : (11.7 + 10.3 + 6.4 + 2.6 + 0.1 + 1.1 ) - 1.6 => 30.6 sn çıkıyor.

Deviation(Sapma) yazan değerleri topladım. Rate değerleri yüzdelik değer. Yani toplayıp çıkardığımızda 13.7 yapıyor. 7 gün olduğu için ortalamasını aldığımızda 13.7 / 7 = %1.95 sapma derecesi var haftalık olarak.
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Mesaj eraslani » 09 Eki 2020, 14:37

digitusmaximus yazdı:13 saniyeyse daha güzel..

Benim gördüğüm şu şekildeydi : (11.7 + 10.3 + 6.4 + 2.6 + 0.1 + 1.1 ) - 1.6 => 30.6 sn çıkıyor.

Deviation(Sapma) yazan değerleri topladım. Rate değerleri yüzdelik değer. Yani toplayıp çıkardığımızda 13.7 yapıyor. 7 gün olduğu için ortalamasını aldığımızda 13.7 / 7 = %1.95 sapma derecesi var haftalık olarak.
Rate günlük sapmayi gösteriyor.. saniye/gün.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj westernboy » 09 Eki 2020, 18:36

ilk otomatik saat için seiko snk öneririm benimde ilk otomatik saatimdi halen severek takmaktayım 7s26 mekanizma hakkında genelde ne kadar iç açıcı yorumlar olmasa da şu ana kadar +5 -7 değerlerinin üstünü görmedim hem fiyatı hemde kalitesiyle tam bir fiyat performans ürünü.
Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Bir daha dene, bir daha yenil, daha iyi yenil.
Kullanıcı avatarı
westernboy

Mesaj digitusmaximus » 09 Eki 2020, 19:56

eraslani yazdı:
digitusmaximus yazdı:13 saniyeyse daha güzel..

Rate günlük sapmayi gösteriyor.. saniye/gün.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftalık sapma 13 saniyeyse Değerler baya iyiymiş o zaman. Günde 2 saniyenin de altında bir sapma değeri olduğunu gösteriyor. İnanması zor ama eğer gerçekten böyleyse süpermiş :thumbup: .
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners