TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 Lira Bütçeye Uygun Saat Önerisi

Mesaj Frax » 08 Nis 2011, 21:05

Seiko Premier serisinin kinetikleri aşağıdaki bağlantılarda mevcut. Yukarıda mrhero'nun önerdiği modellerin çeşitli türevleri var. Adından dolayı bir İsviçre markasına pilli olduğu halde bu kadar para vermenin anlamı yok diye düşünüyorum. Bence de sizin açınızdan en uygunu Seiko'lar olacaktır.

http://www.aydinsaat.com.tr/seikoweb/products/premier/kinetic_dd.html
http://www.aydinsaat.com.tr/seikoweb/products/premier/kinetic_p.html
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 08 Nis 2011, 21:20

Uyarı için teşekkürler frax vallahi çok mahcup oldum kusura bakmayın sayın fecstasy

O zaman tag heuer formula serilerini incelemeniz durumunda büyük ihtimal hem spor isteginize hem de bütçenize uygun güzel saatler bulabileceğinizi düşünüyorum özellikle çok güzel siyah versiyonları var

Not : arkadaslar bazen saçma sapan bir seyler yazarsam lütfen dalga geçmeyin çünkü iPad inatla tag heuer i "yağ heyet "olarak yazmak için çok inat etti :) bu arada yeni fark ettim de bir seyleri de aşûrem olarak yazmış
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Tolgi06 » 08 Nis 2011, 23:30

Bende mrhero ve Frax'a katılarak Seiko Premier Kinetic diyorum.
Oldukça şık,kaliteli satlerdir.Kinetik olmasıda artı bir durum tabiki.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj herofb » 08 Nis 2011, 23:50

zaten şu durumda bana kimsenin katılmasını beklemiyorum :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj punk » 09 Nis 2011, 02:22

herojd11 yazdı:zaten şu durumda bana kimsenin katılmasını beklemiyorum :)

Öyle deme herojd; çap büyüse, taşlar da çıksa ben takarım bu saati :D
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj herofb » 09 Nis 2011, 08:48

punk o zaman yapılmışını göstereyim hem sana hem de hanımefendi'nin eşine seçenek olsun :)

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 09 Nis 2011, 13:16

oris in çok hoş bir tasarımı, kırmızı rotoru da varsa tadından yenmez..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 09 Nis 2011, 17:25

Damadimiz kac yasinda? Tarzi nedir? Aslinda Razz bu sorularin hepsini farkli bir yöntem ile sormus ama cevap alamamis.

Longines Legend Diver hem klasik hem sportif hem de takim elbise ile takilabilecek bir saat. Türkiye'de halen satista olan varmidir bilmiyorum ama bu saat Mesh bilezik ile de mükemmel uyum sagliyor. Ancak bahsettigim kombinasyon tamamen zevk meselesi. Bu saat ismi gibi bir efsane ve nakit alimda Türkiye yada Avrupa'dan 3000 TL altina almak mümkün.

Daha sade bir model düsünülüyor ise Frederique Constant Vision yine elbise saatidir ve mekanizmasi gibi kalitesi de gayet tatmin edicidir.

Yine Tudor firmasinin taleplerinizi karsilayacak bir cok modeli var. Tudor Rolex markasidir ve kaliteleri cok yüksektir. Fiyat olarak 1700 Euro civarina (Liste fiyati) Tudor Hydronaut II - Chronosuz düz modeli alinabilir ki bir dönemler pesinde kostugum bir saatti ama yine Rolex agir basti benim icin :D

Kisacasi esinizin begenilerini biraz daha bariz bir sekilde ortaya koyabilirseniz yardimci olmak daha kolay olacaktir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners