clk yazdı:Damadimiz kac yasinda? Tarzi nedir? Aslinda Razz bu sorularin hepsini farkli bir yöntem ile sormus ama cevap alamamis.
Longines Legend Diver hem klasik hem sportif hem de takim elbise ile takilabilecek bir saat. Türkiye'de halen satista olan varmidir bilmiyorum ama bu saat Mesh bilezik ile de mükemmel uyum sagliyor. Ancak bahsettigim kombinasyon tamamen zevk meselesi. Bu saat ismi gibi bir efsane ve nakit alimda Türkiye yada Avrupa'dan 3000 TL altina almak mümkün.
Daha sade bir model düsünülüyor ise Frederique Constant Vision yine elbise saatidir ve mekanizmasi gibi kalitesi de gayet tatmin edicidir.
Yine Tudor firmasinin taleplerinizi karsilayacak bir cok modeli var. Tudor Rolex markasidir ve kaliteleri cok yüksektir. Fiyat olarak 1700 Euro civarina (Liste fiyati) Tudor Hydronaut II - Chronosuz düz modeli alinabilir ki bir dönemler pesinde kostugum bir saatti ama yine Rolex agir basti benim icin
Kisacasi esinizin begenilerini biraz daha bariz bir sekilde ortaya koyabilirseniz yardimci olmak daha kolay olacaktir.
damat 32 yaşında; her zaman olmasa da arasıra takım elbise ve klasik giyinen bir mühendis; dolayısıyla klasik/spor arası birşey daha içime sinecek; ayda yılda bir taksın istemem; kaansın tissot önerisine bayıldım; sadece roma rakamları ve kronometre takıldı kafama; tek saati olan swiss army'de de kronometre yok; hem klasik hem de kronometreli şık birşey mi daha hoş olur sizce? size hangisinden alınsa daha çok beğenirdiniz diyeyim ya da? (kronometre konusunda ne ister çok kestiremediğimden kamuoyu yoklaması yapıyorum yakın arkadaşları arasında :S)