TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 Lira Bütçeye Uygun Saat Önerisi

Mesaj fecstasy » 11 Nis 2011, 13:08

asymptote yazdı:Kalıcı bir hediye almak istiyorsanız pilli saat almayın bence. Tag Heuer de çok iyi bir markadır, fakat ne yazık ki otomatikleri Longines gibi "biraz" pahalı. Optik olarak çok başarılı bulduğum bir modeli örneğin Carrera Twin-Time Automatic.

saat cidden çok şık ama 5500tl :( eşime feda olsun dicem ama bütçeyi zorlayabilir;
şöyle bir genelleme yapabilecek kadar edindiğim izlenim şu ki otomatik saatler sade oldukları kadar zariflikleriyle de acayip cezbediyor; ya da bana önerdikleriniz cidden çok güzel saatler;
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj drk » 11 Nis 2011, 14:39

Adı geçtiği için yorum yapmak istedim. Dün tag heuer 500m yi inceledim. Saat oldukça hoşuma gitti. Malzemesi işçiliği tasarımı her açıdan çok iyi. 3300chf liste fiyatı vardı. Eğer saat için ayırdığınız bütçeyi artırmaya karar verirseniz mutlaka incelemenizi tavsiye ederim. Nakit alımlarda liste fiyatı üzerinden hatrı sayılır indirimler olabiliyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj punk » 11 Nis 2011, 15:41

Benim anlamadığım üst limit 2000 lira değil miydi? Bir ara Carrera'lar, 500m'ler falan dönmüş ama :D
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj herofb » 11 Nis 2011, 16:02

punk yazdı:Benim anlamadığım üst limit 2000 lira değil miydi? Bir ara Carrera'lar, 500m'ler falan dönmüş ama :D

aynen punk bu bütçe ile ORIS forever :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fecstasy » 11 Nis 2011, 16:08

herojd11 yazdı:
punk yazdı:Benim anlamadığım üst limit 2000 lira değil miydi? Bir ara Carrera'lar, 500m'ler falan dönmüş ama :D

aynen punk bu bütçe ile ORIS forever :)

evet ilk saat için bütçe 2000 bilemedin 2500 =) ufkum genişlemiş oluyor diğer önerilerle de...
herojd sen "bu bütçe ile ORIS forever deyince" nedense olumsuz algıladım :S hani sırf bütçeme göre bişiler bulabileyim diye vasat bir saat (henüz çok fikrim olduğudman bu yorumu yapıyorum sözüm meclisten dışarı) almaktansa bütçemi zorlayabilirim... almış olmak için almak istemem yani
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj herofb » 11 Nis 2011, 16:21

fecstasy olur mu öyle şey foruma Oris yazarsan kullanıcı yorumlarını görebilirsin ayrıca bizim evimizde biri eşimin olmak üzere 3 adet Oris var :) ve son derece memnunuz

burada demek istediğim 3.000 TL'nin altında saatler içinde kalite açısından "Oris tek seçenek"ti :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 11 Nis 2011, 22:43

Herojd, senin su son yorumu okuyunca cok güldüm. Bizim evimizde kelebek mobilya yemek odasi takimi var cok memnunuz gibi olmus bu :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj punk » 11 Nis 2011, 22:44

Oris'e vasat mı dendi burada? :(
Kullanıcı avatarı
punk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners