TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 Lira Bütçeye Uygun Saat Önerisi

Mesaj Clk » 11 Nis 2011, 22:47

Bu arada forumda yaygin olan her saat sorana Seiko5 tavsiyesi bu baslikta islememis. Bu neden ile Seiko5'in ve sevenlerinin boynu bükük kalmasin diye Seiko5 öneriyorum.

Not: Konuyu acan arkadas bu mesajdan herhangi birsey anlamak zorunda degildir :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj punk » 11 Nis 2011, 22:55

clk, az önce eklediğim fotoğrafa binayen söylüyorsan bunu, ben de Seiko 5 öneriyorum. Hatta Orient, Citizen ve Invicta da öneriyorum. :lol:
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj fecstasy » 11 Nis 2011, 23:08

clk yazdı:Bu arada forumda yaygin olan her saat sorana Seiko5 tavsiyesi bu baslikta islememis. Bu neden ile Seiko5'in ve sevenlerinin boynu bükük kalmasin diye Seiko5 öneriyorum.

Not: Konuyu acan arkadas bu mesajdan herhangi birsey anlamak zorunda degildir :D

anladığım şey her konuda seiko5 önerilmesinden yaka silkmiş göründüğünüz :)
oris'e vasat diyen arkadaşı da pek takmadım açıkcası; belli bir bütçeyle almaya çalışıyorum sonuçta;
ona bakarsak focus da ferrariye göre vasat :p
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj Kaans » 11 Nis 2011, 23:15

punk yazdı:clk, az önce eklediğim fotoğrafa binayen söylüyorsan bunu, ben de Seiko 5 öneriyorum. Hatta Orient, Citizen ve Invicta da öneriyorum. :lol:

Oriente laf mı geliyor yoksa ??? :D
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Mesaj Clk » 11 Nis 2011, 23:27

Kaans, orient'e karsi boynumuz kildan ince.

Punk, tamamen raslanti olmus. Neyse konuyu cok fazla rezil etmeden GC önereyim hemen.

1000 TL civarinda bir bütce ile pilli ama Swiss Made bir saat. Hem kalitesi hem de dizayni benim cok hosuma gidiyor. Bütün koleksiyon biribirinden güzel.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 11 Nis 2011, 23:29

@clk kelebek olmasa da evdeki mobilyalardan da memnunuz tavsiye ederim :)

sayın fectasy siz bence haftasonu bir korupark modatech yapıp yeni Oris'leri şöyle kanlı canlı bir inceleyin. hatta ilk chronometer mekanizmalı Oris 1850 CHF liste fiyatı ile bence çok uygun (büyük ihtimal %20 indirim alınır)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fecstasy » 12 Nis 2011, 12:05

akşam bir aksilik çıkmazsa orislerin başında olacağım; pazarlık yapabileceğimden şüphem var ama :S
en azından tasarım anlamında biraz daha kriterim olur; sonra yine şu mu bu mu diye sizin teknik donanımınıza danışacağım sanırım =)
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj drk » 12 Nis 2011, 12:21

Indirim mutlaka olmalı. En azından nakit parayla saat alışverişlerinin büyük bir kisminda durum böyle.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners