Umutunal yazdı:Odeme esnasında yuzde yirmi vergi ve kargo var ama,
Bunu bilmiyordum, aydınlatma için teşekkürler.
Umutunal yazdı:Odeme esnasında yuzde yirmi vergi ve kargo var ama,
Althor yazdı:Bence de skx için bu fiyatlar pek mantıklı değil. Üretimi durdurulduğu için fiyatının artması normal tabi ama bu seviyeler anlamsız geliyor bana saat ile özel bir bağınız olmadığı sürece.
Hamilton ve tissot kataloğunda bu fiyat bandında oldukça hoş modeller bulabilirsiniz.
Skx tasarımı istiyorsanız yukarıda belirtildiği gibi 5kx'ler daha mantıklı bir alternatif olur bence de.
Diver için orientleri de düşünebilirsiniz.
Geçenlerde instagramda gördüğüm bir kamasu'nun görselini ekledim.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satıcı hakkında fikrim yok ancak kısaca bakınca bu fiyat bandında birkaç model gördüm. Ikinci el olarak da değerlendirebilirsiniz elbette. Tüm forum sizi skx'ten vaz geçirmeye çalışıyor diye algılamayın da [emoji28]Cihan1212 yazdı:Althor yazdı:Bence de skx için bu fiyatlar pek mantıklı değil. Üretimi durdurulduğu için fiyatının artması normal tabi ama bu seviyeler anlamsız geliyor bana saat ile özel bir bağınız olmadığı sürece.
Hamilton ve tissot kataloğunda bu fiyat bandında oldukça hoş modeller bulabilirsiniz.
Skx tasarımı istiyorsanız yukarıda belirtildiği gibi 5kx'ler daha mantıklı bir alternatif olur bence de.
Öneriniz çok hoşuma gitti, mako 2 den farkı safir cam olmasıymış sanırım. 4 bin TL li bandlara çıkıyor ne yazık ki.
Yurtdışından alın yarı fiyatına bulursunuzCihan1212 yazdı:Althor yazdı:Bence de skx için bu fiyatlar pek mantıklı değil. Üretimi durdurulduğu için fiyatının artması normal tabi ama bu seviyeler anlamsız geliyor bana saat ile özel bir bağınız olmadığı sürece.
Öneriniz çok hoşuma gitti, mako 2 den farkı safir cam olmasıymış sanırım. 4 bin TL li bandlara çıkıyor ne yazık ki.
Kısa bir zaman önce forumdan 1500 TL ye alıp yine aynı fiyata sattığım mako 3'ün 3500-4000 TL gibi bir fiyata çıkması endişe verici.Althor yazdı:Satıcı hakkında fikrim yok ancak kısaca bakınca bu fiyat bandında birkaç model gördüm. Ikinci el olarak da değerlendirebilirsiniz elbette. Tüm forum sizi skx'ten vaz geçirmeye çalışıyor diye algılamayın da [emoji28]Cihan1212 yazdı:Althor yazdı:Bence de skx için bu fiyatlar pek mantıklı değil. Üretimi durdurulduğu için fiyatının artması normal tabi ama bu seviyeler anlamsız geliyor bana saat ile özel bir bağınız olmadığı sürece.
Gelen ek gümrük vergisi Seiko ve Orient’i çok kötü vurdu. Orient tarafında Aslan Saat zaten fiyatları yurtdışına göre yüksek tutuyordu, vergi ile iyice saçmaladı fiyatlar. Bakalım ocaktan sonra %45 ek vergi oranı %25e düşecek teoride(süre uzatılmazsa). Bir miktar geri çekilme olur umarım fiyatlarda.AhmetDeniz yazdı:Kısa bir zaman önce forumdan 1500 TL ye alıp yine aynı fiyata sattığım mako 3'ün 3500-4000 TL gibi bir fiyata çıkması endişe verici.Althor yazdı:Satıcı hakkında fikrim yok ancak kısaca bakınca bu fiyat bandında birkaç model gördüm. Ikinci el olarak da değerlendirebilirsiniz elbette. Tüm forum sizi skx'ten vaz geçirmeye çalışıyor diye algılamayın da [emoji28]Cihan1212 yazdı:Althor yazdı:Bence de skx için bu fiyatlar pek mantıklı değil. Üretimi durdurulduğu için fiyatının artması normal tabi ama bu seviyeler anlamsız geliyor bana saat ile özel bir bağınız olmadığı sürece.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir
|