İkisi de belki tamamen farklı model, fakat iki modeli de çok beğeniyorum. Nomos biraz daha ağır basıyor. Sizin de tavsiyelerinizi alabilir miyim? Alternatif olarak 30k TL bandında başka neler düşünülebilir?

Bence mantıklı bir bakış açısı hocam nomos ile ilgili düşüncenize katılıyorum. Bütçe gayet iyi, belirttiğiniz markalar dışında listeye çok sayıda alternatif eklenebilir bu nedenle hemen karar vermemelisiniz. Tabii seçenekler nomos neomatic ile tudor bb58 olsa benim tercihim ve önerim bb58 olurdu. [emoji2]Tolgi06 yazdı:İki model belirttiğiniz gibi biraz farklı. Ben şahsen Nomos alacak olsam neomatic yerine daha standart mekanizmalı Nomoslara yönelirim. Nomos'u çok sevdem de Neomatic modellerinin çoğunun overpriced olduğunu düşünüyorum(kaynak sorunu yoksa alınabilir tabi ona diyecek bir şey yok). BB58 ise bence şu an geçmişe atıf yapan, dizaynı ve kalitesi her anlamda belli bir yere varan güzel bir model. İhtiyacınız diversa ben ona yönelirdim. Dress ya da casual daha çok işinizi görecekse Nomos'a kayardım ama farklı modele dediğim gibi.
Alternatif olarak Zenith'in çok sayıda modeli 2.elde bütçenize uyuyor. Hatta sıfırda da çok modele bakabilirsiniz. Bunun haricinde temin etmesi biraz zor olsa da Sinn'in farklı tasarımları var onlara da yönelebilirdim ben. 3.bir öneri olarak son dönemde hayli popülerleşse ve fiyatları artsa da Grand Seiko iyi bir alternatif olabilir temiz 2.eller bulunup. Hala bu skalada GS'nin güzel şeyler verdiğini düşünüyorum kullanıcısına.
Bak ben Omega’yı atlamışım. Omega da çok mantıklı.eyimen yazdı:Nomos'u sevsem de, BB58 piyasadaki en dişli rakip benceSon fiyatlar aynı ise tartışmasız BB58. 30k bandında Omega'da devreye girer çok net.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir
|