Bir önceki mesajımda yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, hayırlı olsun. Ömür boyu mutluluklar dilerim.ebegumeci yazdı:haylo yazdı:Benim tavsiyem de hangisini seçerseniz seçin ancak bu bütçelerdeki ilk saatinizi dress-watch olarak almayın. Bir diver her yola gelir. İster kot-tişört ile takın, ister işyerinize giderken ki ofis giysileriniz ile kombinleyin isterseniz de eşofmanla bile takarsınız. Çoğumuz gibi bütçenizin kısıtlı olduğunu düşünerek bunu diyorum. Ben o hatayı yaptım. Damat saati diye klasik bir saat aldım öylece duruyor çekmecede. Halbuki klasik giyim/takım falan bana uzak şeyler. Benim yaptığım hatayı siz yapmayın diye söylüyorum ama klasik giyim tarzını çokça tercih ediyorsanız tabiki siz bilirsiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet diver saat için daha üst segmentlere çıkabilirim zaten büyük ihtimal onu kendim alacağım gibi gözüküyor ara bir model beni kesmeyecek gibi.
İşim gereği kulladığım bir seçenek zaten Carrera Cal 5 de çok aşırı bir klasik değil hem çelik hem de deri kordon ile uzun süre kullanabilirim ama TagHeuer Monza dediğiniz gibi hergün kullanımı zor olacak bir saat bakalım
haylo yazdı:Bir önceki mesajımda yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, hayırlı olsun. Ömür boyu mutluluklar dilerim.ebegumeci yazdı:haylo yazdı:Benim tavsiyem de hangisini seçerseniz seçin ancak bu bütçelerdeki ilk saatinizi dress-watch olarak almayın. Bir diver her yola gelir. İster kot-tişört ile takın, ister işyerinize giderken ki ofis giysileriniz ile kombinleyin isterseniz de eşofmanla bile takarsınız. Çoğumuz gibi bütçenizin kısıtlı olduğunu düşünerek bunu diyorum. Ben o hatayı yaptım. Damat saati diye klasik bir saat aldım öylece duruyor çekmecede. Halbuki klasik giyim/takım falan bana uzak şeyler. Benim yaptığım hatayı siz yapmayın diye söylüyorum ama klasik giyim tarzını çokça tercih ediyorsanız tabiki siz bilirsiniz
Evet diver saat için daha üst segmentlere çıkabilirim zaten büyük ihtimal onu kendim alacağım gibi gözüküyor ara bir model beni kesmeyecek gibi.
İşim gereği kulladığım bir seçenek zaten Carrera Cal 5 de çok aşırı bir klasik değil hem çelik hem de deri kordon ile uzun süre kullanabilirim ama TagHeuer Monza dediğiniz gibi hergün kullanımı zor olacak bir saat bakalım
raven yazdı:Monza diğer modellere göre daha karakteristik bir model.
canzdmr yazdı:Hem seamaster smp300 hem de aquaracer kullanmis biri olarak yorum yapmam gerekirse, 2 saatte bence gorsel olarak cok basarili.
Koldaki durusu ve hissiyati gayet guzel. Benim kullandigim smp300 41mm lik eski versiyondu. Aquaracer de 40.5mm lik versiyon.
Agirlik olarak 42mm lik yeni versiyonun bilekte biraz zorluk cikaracagini dusunuyorum. Benim smp300 de negatif buldugum bir konuydu. Aquaracer daha konforluydu durust olmam gerekirse. Ama bunun sebebi 40.5mm olmasi. Yeni seriler sanirim 43mm ve gereginden buyuk ve agir.
Bir diger negatif unsur bana gore smp300 un celik bilezigi. Sirf bu sebeplerle smp300 u moonwatch ile degistirdim ancak aquaracer hala benimle.
Ancak dugun saati olmasi sebebiyle ben size mavi renk carrera onerecegim ki sizde seceneklere eklemissiniz. Koleksiyonda guzel duran bir dress olacaktir. İlerde yanina diver i da siz eklersiniz...
Guzel gunlerde keyifle kullan dostum. Biliyorum ki benden daha iyi bakiyorsun o saatecash yazdı:canzdmr yazdı:Hem seamaster smp300 hem de aquaracer kullanmis biri olarak yorum yapmam gerekirse, 2 saatte bence gorsel olarak cok basarili.
Koldaki durusu ve hissiyati gayet guzel. Benim kullandigim smp300 41mm lik eski versiyondu. Aquaracer de 40.5mm lik versiyon.
Agirlik olarak 42mm lik yeni versiyonun bilekte biraz zorluk cikaracagini dusunuyorum. Benim smp300 de negatif buldugum bir konuydu. Aquaracer daha konforluydu durust olmam gerekirse. Ama bunun sebebi 40.5mm olmasi. Yeni seriler sanirim 43mm ve gereginden buyuk ve agir.
Bir diger negatif unsur bana gore smp300 un celik bilezigi. Sirf bu sebeplerle smp300 u moonwatch ile degistirdim ancak aquaracer hala benimle.
Ancak dugun saati olmasi sebebiyle ben size mavi renk carrera onerecegim ki sizde seceneklere eklemissiniz. Koleksiyonda guzel duran bir dress olacaktir. İlerde yanina diver i da siz eklersiniz...
Can smp 300 güvenli ellerde merak etme o beni mutlu etti speedmaster seniburdan bende nacizane smp 300 çok iyi bir seçenek olur derim. mavi kadranda da bb58 tek geçerim. Harika saat olmuş gerçekten. Evlilik için tebrik eder mutluluklar dilerim.
Oguzhanm yazdı:Öncelikle mutluluklar dilerim. Ardından konuyu biraz karıştırayım![]()
![]()
Mavi renk ve diver sevdiğiniz için iki alternatif yazayım. Bu iki alternatif de sağlam bir tarihe sahip.
https://doxawatches.com/collections/sub ... 7118644333
https://doxawatches.com/collections/sub ... 7118447725
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 147 misafir
|