Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kbtrgt » 18 Oca 2021, 00:20
beecov yazdı:çok teşekür ederim tavsiyeler için bu seikolar 42.5mm diye biliyorum biraz büyük durmaz mı bende sizce
Rica ederim

Benim kolumda küçük 41 -42,5-40,5 3 adet saatim var hatta 42,5 olan kalın kasalı ama ben memnunum büyük durmuyor öyle söyleyeyim ,ama siz yinede kolunuzda bakın o ölçülerde bi saati daha iyi karar verirsiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

kbtrgt
-
worldtime » 18 Oca 2021, 00:52
beecov yazdı:içi turuncu olan seiko acaba günlük kullanım için uygun olur mu rengini çok beğendim fakat her şeyle uyumlu olur mu onu bilemedim sizce nasıl olur abi
Klasik giyime pek uygun düşmeye bilir [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

worldtime
-
BatuhanKLC » 18 Oca 2021, 01:06
Başlık altındaki citizen diverları değerlendirebilirsin , başarılı modeller . Klasik giyiniyorsan bir de çelik kordon alırsın , her türlü giyim tarzına uydurursun. Şimdiden hayırlı olsun .
-

BatuhanKLC
-
beecov » 18 Oca 2021, 10:52
BatuhanKLC yazdı:Başlık altındaki citizen diverları değerlendirebilirsin , başarılı modeller . Klasik giyiniyorsan bir de çelik kordon alırsın , her türlü giyim tarzına uydurursun. Şimdiden hayırlı olsun .
boyut olarak büyük değil mi hocam onlar
-

beecov
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 47 misafir