Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
stovetopEMU5 » 29 Oca 2021, 10:04
Şu ana kadar sanırım burada da başa baş gidiyoruz [emoji16]
Citizen'in kalitesi kesinlikle Seiko'nunkinden yüksek görünüyor. Flightmaster'in bileziği ile ilgili iyi hiçbir şey okumadım da.
Bir de bu kadar tool watch olsun diye üretilen bir saatin kasasının kenarlarının brushed yerine polished olması garip geliyor [emoji15]
Düşünmeye devam edeceğim kendime 10 gün süre verdim ama sonuç ne olursa olsun elime geçer geçmez çok detaylı bir inceleme yapacağım forumda [emoji4]
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
-

stovetopEMU5
-
stovetopEMU5 » 30 Oca 2021, 19:55
Evet bugün stok gelmiş, bambaşka bir saate yöneldim elime geçince burada detaylı inceleme yapacağım

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
-

stovetopEMU5
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 45 misafir