Geçmişte bulunup şimdi bulunmaması insanı cezbediyor.
Belki bana niye vermiyorlar diye mahkemeye vermek lazım. Belki veren vardır [emoji23]
Şaka bir yana her saate ilgisi olanın radarında olan bir marka. Kimi sosyal statüsünden dolayı erişebiliyor kimi geçmiş satın alımlarından kimi çevre bağlantılarından. Erişemeyen de sinirleniyor paramla rezil oluyorum vs..
Bayi vermiyoruz diyorsa daha kurcalamak nedendir bilemiyorum. Hedefe ulaşmak işin her şey mübahtır diyen tipler çıktı Nazım (rolexcollector) arkadaşımızın ismini verip almaya çalışan.. Aslında para ile rezil olunmuyor para yüzünden rezil olunuyor.
Yanlış anlamayın ama rolex ve gmt çok seviyorsanız altın olan modeller de var. İlla çelik almaya gerek yok. O rakamlara çıkamam da denebilir tabi. Ama zaten baya bir rakama çıkılmışsa ve uzun sene kullanılacaksa ve çok seviliyorsa zaten satarken az ya da hiç zarar ettirmeyen rolex modelleri de düşünülebilir.
Rolex sevgisini saatsever için anlıyorum kalite , sağlamlık ve mükemmeliyetçilik hepsi bir arada. Ama rolexin aynı modellerin altın versiyonları da bulunuyor. Alınabilir.
Ha illa çelik olsun başka almam da denilebilir. Saygı duyarım. O vakit ya sabırla beklenecek ya çok seviyorum mutlaka almam lazım diyip greyden 1,5-2 katına sahip olunacak başka bir durum oluşursa kısmet tabi

Aslında püf noktası da bu değil mi. Bu piyasa şartlarındaki bu para hediyesini her çeşit üründen alan birine mi verirler sadece çelik saat isteyen hep hediyemi isterim diyen kişilere mi? ( sanırım bu argümanı @rolexcollector vermişti sanırım yerinde tespit)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi