YakupDinler yazdı:Merhaba Dostlar;
Benim Seagull 1963 bugün elime ulaştı, siparişi verdikten tam 20 gün sonra, bence fena bir performans değil.
Siparişimi Ali Express'ten verdim ama SeaGull Official Store'u kullandım (biraz (!) daha pahalı ama olmuşken markalı olsun dedim). QA gayet iyiydi, yardımcı da oldular ve sonunda bu güzelliği koleksiyonuma kattım.
Deri kordonu hemen kutudaki nato ile değiştirdim ama sanki Anatolian Strap daha çok yakışır bu Çinli dostaBiraz bekleyelim
Herkese selamlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Özellikle arka kapak gayet güzelmiş, hayırlı olsun.YakupDinler yazdı:Merhaba Dostlar;
Benim Seagull 1963 bugün elime ulaştı, siparişi verdikten tam 20 gün sonra, bence fena bir performans değil.
Siparişimi Ali Express'ten verdim ama SeaGull Official Store'u kullandım (biraz (!) daha pahalı ama olmuşken markalı olsun dedim). QA gayet iyiydi, yardımcı da oldular ve sonunda bu güzelliği koleksiyonuma kattım.
Deri kordonu hemen kutudaki nato ile değiştirdim ama sanki Anatolian Strap daha çok yakışır bu Çinli dostaBiraz bekleyelim
Herkese selamlar.
YakupDinler yazdı:Merhaba Dostlar;
Herkese selamlar.
YakupDinler yazdı:Teşekkürler [mention]beatrixkido [/mention]
Seagull tarafından üretilen modelde sadece 38 var. İki foto ekliyorum resmi siteden:
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 67 misafir
|