TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Mesaj Frax » 19 Nis 2011, 19:54

İlgililerle irtibata geçeyim de bana da bir saat hediye edilsin, gerçekten olmuyor böyle :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Archezia » 19 Nis 2011, 22:57

Bence de ML tasarımı çok güzel. Kadranın ve renginin güzelliğinin yanında luglarındaki kasanın yan tarafındaki girinti çıkıntılar, küçük detaylarda saati bambaşka yapıyor. Lacivert olmaz diyorsanız bile bence başka rengini alın. Başka bir saat alacaksanız da buradan tavsiye istediğinizi söylemeyin bence, ML'yi görmesin sonradan damat bey :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj fecstasy » 20 Nis 2011, 09:51

höff dün sonunda bir saatçiye gittim otomatik saat alacağımı birkaç model belirlediğimi söyledim ama beni ısrarla Seiko Premiere yönlendirmeye çalıştı saatçi; anlata anlata bitiremedi;
tmm hoş fena değil ama kinetik istemiyorum dedim hem bu ister kurmalı ister otomatik olsun çok parlak biraz daha ağır birşey olsun isterim fln ama nafile;
sonra Maurice Lacroix Pontos D.D. görmek istediğimi söyledim ellerinde yokmuş; hem pahalıymış o; yav alacam işte sana ne tövbe tövbeee; neyse Tissotlara geçtik ama yüz tane model arasında 2 tane otomatik vardı onlar da simsiyahtı;
özetle saatlerin arkasını merak etmeye başlayalı ilk saatçi ziyaretim başarısızlıkla sonuçlandı :)
"SAATÇİYE İLK ADIM" ADLI BİR BAŞLIK AÇIP İÇİMİ DÖKMEK İSTİYORUM! ADAMI SAATTEN SOĞUTUR BÖYLELERİ YAV
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj fecstasy » 20 Nis 2011, 09:56

Frax1 yazdı:İlgililerle irtibata geçeyim de bana da bir saat hediye edilsin, gerçekten olmuyor böyle :D

beni de şimdi acaba eşim ne alacak diye merak bastı :)
dünkü saatçi faciasından sonra kaç paraysa verecem güzel bi Oris alcam sanırım; inşallah o da bana pahalı birşeyler almaz aile bütçemizi düşünemedim birden :)
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj herofb » 20 Nis 2011, 10:06

fecstasy yazdı:dünkü saatçi faciasından sonra kaç paraysa verecem güzel bi Oris alcam sanırım

sonunda doğru yolu buldunuz :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 20 Nis 2011, 10:09

bence asıl cevabı son yazınızda kendınız vermıssınız.Pırlant seviyelı musterı ılıskılerı satıs sonrası hızmetler ve de bunyesınde ki hıghend markalar ıle saat zevkınızı tepe noktasına cıkartırken ORIS mekanık saat tutkusunu perçinleyen isvicre markası eşinizin vazgecılmez saatı olarak varsa diğer saatleri arasında da hatrı sayılır bır yere oturacaktır .
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj fsinan » 20 Nis 2011, 10:14

2fast4u yazdı:bence asıl cevabı son yazınızda kendınız vermıssınız.Pırlant seviyelı musterı ılıskılerı satıs sonrası hızmetler ve de bunyesınde ki hıghend markalar ıle saat zevkınızı tepe noktasına cıkartırken ORIS mekanık saat tutkusunu perçinleyen isvicre markası eşinizin vazgecılmez saatı olarak varsa diğer saatleri arasında da hatrı sayılır bır yere oturacaktır .

Tam bir reklam yazısı olmuş.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj fecstasy » 20 Nis 2011, 10:36

fsinan yazdı:
2fast4u yazdı:bence asıl cevabı son yazınızda kendınız vermıssınız.Pırlant seviyelı musterı ılıskılerı satıs sonrası hızmetler ve de bunyesınde ki hıghend markalar ıle saat zevkınızı tepe noktasına cıkartırken ORIS mekanık saat tutkusunu perçinleyen isvicre markası eşinizin vazgecılmez saatı olarak varsa diğer saatleri arasında da hatrı sayılır bır yere oturacaktır .

Tam bir reklam yazısı olmuş.

devrik olmayan 3 satırlık bir cümle okumak güzeldi :) ben de tecrübeyle dediğini sabitledim 2fast4u; inşallah fiyat anlamında da tatmin edici bir yaklaşımları olur :)
Kullanıcı avatarı
fecstasy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners