TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Mesaj herofb » 20 Nis 2011, 12:22

fecstasy yazdı: inşallah fiyat anlamında da tatmin edici bir yaklaşımları olur :)

eğer fırsatınız olursa tam model numarası ve aldığınız fiyatı belirtirseniz ben de sizin için bir fiyat alırım daha önce 3 adet Oris aldığımız için belki ufak bir indirim daha alma şansımız olur.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fecstasy » 20 Nis 2011, 15:54

herojd11 yazdı:
fecstasy yazdı: inşallah fiyat anlamında da tatmin edici bir yaklaşımları olur :)

eğer fırsatınız olursa tam model numarası ve aldığınız fiyatı belirtirseniz ben de sizin için bir fiyat alırım daha önce 3 adet Oris aldığımız için belki ufak bir indirim daha alma şansımız olur.

ben Oris'ten acayip internetsiteleri dışında hiç fiyat alamadım henüz :? sitesi çalışmıyor Pırlantın; eşimi atlatıp ha gittim ha gidicem diye de 1 hafta kaybettim; fiyat bilgisi bile bana yeter yani;
aşağıya 6 model ekliyorum; benim limitin çok üstünde birşey seçmiş olabilirim elemeye kıyamadığım bi hayranlık içinde =); bu 6'ya bile düşürene kadar canım çıktı hepsini almak istiyorum! -ama1 tanesiyle yetinmek zorunda olduğum ve fiyatının ortama birşey çıkacağını umduğum pointer date'i sorabilirsiniz.
bu arada hem çelik hem de deri kordon alacağım sanırım; iki türlüsü de birbirinden güzel çünkü çoğu modelinin :S

Oris Artelier Alarm
Resim

Oris Artelier Complication
Resim

Oris Artelier Small Second, Pointer Day
Resim

Oris Artelier Small Second, Date
Resim

Oris Artelier Date
Resim

Oris Artix Complication
Resim
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj fecstasy » 20 Nis 2011, 16:02

bu arada nasıl bir işe bulaştım ben yahu; her fırsatta delice forumu okuyorum ve sanırım bir sürü Oris satın almak istiyorum :S
Tag Heuer ise fabrikadaki tüm şeflerin kolunda görmekten sıkıldığımdan hala aklımı çelemedi :)
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj herofb » 20 Nis 2011, 16:06

bence sizin herhangi bir pırlanta gidip fiyatları görüp , modeli de beğendikten sonra 1 taneye karar vermeniz daha uygun olacaktır sonra zaten benim yardımım ancak sembolik derecede ekstra bir indirim olacaktır ki bu saate karar vermenize etki edecek kadar büyük bir indirim olmaz. (Ki zaten eski müşteri olarak bana özel fiyat verdiklerini söylüyorlar belki de ekstra indirim falan almıyor da olabilirim , belki sadece esnaf ağzıdır v:) )
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj punk » 20 Nis 2011, 16:13

@herojd11 emin ol veriyorlar.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj fecstasy » 20 Nis 2011, 16:35

o zaman bu akşamdan sonra belirleyebileceğim modeli paylaşırım; hepsi çok güzel ama :S
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj Archezia » 20 Nis 2011, 18:21

Resim
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj asymptote » 20 Nis 2011, 18:25

Archezia fiyatı nedir bu güzelin? Pirlatın online alışveriş mağazasında yok sanırım.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners