Forumda hen羹z yeniyim ad覺m Tamer, payla覺m yapan ve deerli yorumlar覺n覺 katan bir 癟ok arkada覺n emeine sayg覺 olarak bende na癟izane ufak bir payla覺m yapmak istedim. ncelikle unu belirtmek isterim; uzun y覺llard覺r bir saat severim fakat, saatler hakk覺nda kullan覺lan terminolojiye ve kavramlara pek de hakim olduum say覺lmaz. Yanl覺 veya bilmeden farkl覺 bir terim kulland覺ysam imdiden affola.
Bir daha Seiko markas覺yla iim olmaz (hakl覺 sebeplerimle) dememe ramen son g羹ncelerde incelemekten kendimi al覺koyamad覺覺m ve karar vermekte zorland覺覺m, acaba yanl覺 se癟im yapm覺 olur muyum yada farkl覺 bir model mi baksam diye farkl覺 d羹羹ncelere dalm覺ken 40,5 mm boyutu, beyaz kadran ve mavi yada lacivert bezel olmas覺 ayr覺ca spor kullan覺ma daha yatk覺n gibi sebepleriyle bu saati almaya karar verdim.
Teknik detaylar hakk覺nda 癟ok fazla bir ey s繹yleyemeyeceim lakin kendimce + ve - olarak yorumlar覺m覺 sizlere sunmak istedim.

LumiBrite 繹zellikli fosforu ben baar覺l覺 buldum a癟覺k癟as覺 sabah ald覺覺mda bile ufakta olsa parlamalar devam etmekteydi.

Kadran rengi k覺r覺k beyaz deniyor herhalde. Gri renkte ibreler rahats覺z etmiyor ve g繹z羹 yormuyor.

F覺r癟alanm覺 癟elik bilezik 癟ok g羹zel duruyor. Parlak olmamas覺 daha ho olmu bence. Ancak bilek salland覺k癟a oluan klasik Seiko ak覺rdama sesini saymazsak tabii.

Ve geldik beni en rahats覺z eden toka k覺sm覺na. A癟覺k癟as覺 bir dalg覺癟 saati olmas覺na ramen ideal boyutlarda zarif bir kasa ve kordon yap覺s覺 olan bu saate, 5 cm uzunluunda boydan boya koskoca bir toka. Ayr覺ca kilit 羹st羹ne kilit. Daha k羹癟羹k bir toka bulma 羹midiyle aray覺lara balad覺m bile. Yada dier serilerinde olduu gibi mavi silikon kordonun 癟ok yak覺aca覺n覺 d羹羹n羹yorum.

Daha 繹nce forumda bir arkada bahsetmiti, tarih k覺sm覺 癟er癟eveli olsa daha iyi olurdu diye. Kat覺lmamak elde deil, gri metal 癟er癟eve 癟ok daha g羹zel g繹r羹nmesini salayabilirmi.

imdilik g繹zlemlerim bu kadar arkadalar. Umar覺m vaktinizi boa harcamayan, beene bileceiniz tarzda bir payla覺m olmutur.