TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Bir Sanattır

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Bir Sanattır

Mesaj nickynick » 26 Nis 2011, 21:54

Baykus, +18, katil olmak.. Cok merak ettim :D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Thevenin » 26 Nis 2011, 21:57

NickyNick yazdı:Baykus, +18, katil olmak.. Cok merak ettim :D

+1. Anlat hocam toplandik :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj magari » 26 Nis 2011, 22:05

NickyNick yazdı:
Thevenin yazdı:Bugun Google da bizden beyler :D

Resim

Tamam da sen bugun kimlerdensin reyiz :D

Kuşçular takımından :)
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

Mesaj magari » 26 Nis 2011, 22:17

Thevenin yazdı:
NickyNick yazdı:Baykus, +18, katil olmak.. Cok merak ettim :D

+1. Anlat hocam toplandik :D

Bekliyoruz hocam :)
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

Mesaj magari » 26 Nis 2011, 22:19

mlm yazdı:Magari merhabalar, aramiza hosgeldiniz..

Hoşbulduk mlm.
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

Mesaj asymptote » 26 Nis 2011, 22:44

akıllı işaret :arrow: +18
Bundan yıllar evvel bir öğrenci evinin mutfağından gece tangır tungur sesler geliyordu. Ev ahalisi durumu başta önemsemedi fakat kısa bir süre sonra evin içinde hızlı bir gonzales olduğunun farkına varıldı ve bir kriz masası kuruldu. Öncelikli tedbir olarak eve bir kedi alındı fakat evdeki gonzalesin bizimle dalga geçtiği gibi kediyle de dalga geçtiğinin farkına varılması üzerine daha radikal ve zorlayıcı çözümler denendi. Kurulan fare kapanından her defasında peynir eksilip kapanın olduğu gibi kurulu vaziyette kaldığı fark edilince bu çözümden vazgeçilerek ACME den güçlü bir fare yapışkanı ve bu yapışkanın uygulanacağı bir plan sipariş edildi. Mutfak kapısının eşiğine genişçe bir tahta ve bu tahta üzerine bolca sıvanmış yapışkan ACME nin önerdiği basit ama etkili yakalama planıydı ( zira bizim gonzalez mutfak ve salon arasını su yolu yapmıştı..) Önerilen şekilde yapışkan evin kritik lokasyonuna uygulandı ve heyecanlı bir bekleyiş başladı. Çok geçmedi, iki saat sonra çığlık sesleri duyuldu ve heyecanla mutfağa doğru yönelindi. Ev arkadaşının fareden önce tahtaya yapışması hazırlanan yakalama planının etkili ve uygulanabilir olduğunu kanıtlamıştı. Netekim ev arkadaşından 5-6 saat sonra kapan ikinci kurbanını yakaladı. Yakalanan gonzalez tehcire zorlandı, uzak ve belirsiz bir yere süresiz tatile gönderildi. Daha sonra yapışkan tahta salonun neredeyse hiç kullanılmayan balkonuna bir ara atılmak üzere bırakıldı. Birkaç hafta sonra televizyonun anten kablosunu değiştirmek gerektiğinden hiç kullanılmayan balkonun kapısı açıldı ve karşılaşılan manzara tüyler ürperticiydi. Yapışkan tahta üzerinde, yapışmış halde ölü bir serçe ve hemen yanında canlı, kafasını sağa sola oynatan iri bir baykuş. Serçe için yapacak birşey yoktu, baykuş için kurtarma girişimleri denendi (tiner, kolonya, benzin.. vs.) fakat hiçbiri sonuç vermedi, maalesef o lanet yapıştırıcı çok güçlüydü, bir türlü temizlenemedi. Baykuşun tüyleri, ayakları ve kanatları gövdesiyle yek vucüt olmuştu, hayvanın bitkin olduğu da her halinden belliydi. Veteriner bir arkadaşa ulaşıldı, yapıştırıcı konusunda kendisinin birşey yapamayacağı ancak indirimli tarifeden iğneyle hayvanı uyutabileceği bilgisi alındı. İndirimli tarife de öğrenci bütçesini hayli aşan bir ücrete tekabul ediyordu. Bu noktada yapılacak tek şey kalmıştı, tekbir sesleri eşliğinde bir bıçak marifetiyle... Daha fazla yazamiycim...
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 26 Nis 2011, 22:57

Aglattin hocam... :(
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Archezia » 26 Nis 2011, 23:04

Hoşgeldiniz Serkan Bey. Kukumav fotoğrafı çok güzelmiş gerçekten bayıldım. Ben de eskiden fotoğraf değil belki ama ufak belgesellerini çekmek isterdim hayvanların. Fotoğraflamak da çok zevkli olmalı...

Asymptote hikaye anlatılacak kadar iyiymiş. Çok yazık olurdu bizden saklasan. Bu inci akımından önce de baykuşları çok severdim ben(her hayvana bayıldığım gibi :) ) Çok havalı, artist oluyor bu hayvanlar. İlk defa baykuş gördüğümde ağacın dalında, bir uçsun da görelim diye aldım yerden bir "daş" atacağım hayvanın oralara doğru. Diğer kuşlar yere eğildiğin anda uçar elle vuramazsın ama bunda çıt yok. Salladım bitane taş kıpırdamadı yerinden. Uyuz oldum artık saydırıyorum hayvana sağından geçiyor solundan geçiyor kılı dahi kıpırdamadı. Neredeyse 3-4 santim yakınından geçse bile bakıyor bana dik dik. En son attığım tam üstüne gidiyordu ama bu sefer uçtu tabi. Bana yaptığı bu artistlikten sonra hayran kaldım baykuşlara. Bir de uçarken çıkardıkları ses harika (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners