TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Puro Merakl覺lari 襤癟in Salam Bir Blog

Mesaj 2fast4u » 02 Nis 2011, 19:31

:D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj 2fast4u » 19 Nis 2011, 23:41

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
amsterdam 'a giderken methini duyduum cigarclub a uramadan olmazd覺.Girite purolar覺n serg覺lend覺g覺 mekanda orta buyuklukte b覺r hum覺dor kuba markalar覺na ev sahiplii yap覺yor.Arka b繹l羹mde ziyaret癟ilerin arap ve likor tad覺mlar覺n覺 yapt覺g覺 alanda kubal覺 b覺r c覺gar ustas覺n覺n hunerl覺 eller覺yle sarg覺lama ilemini yapmas覺 ortam覺 daha da etk覺ley覺c覺 k覺l覺yor.En arka tarafta fotograflar覺n覺 g繹rd羹羹n羹z koltuklu k覺s覺m 覺se der覺 koltuk ve masa tak覺mlar覺ndan oluuyor.Ayr覺ca yan tarf覺nda ahsi kilitli bir humidor dolap ed覺neb覺l覺yorsunuz.Em覺n覺n amsterdam da yasasam puromu bu dolapta muhafaza eder orada gel覺p bu ambians覺 s覺k s覺k yasamak 覺sterd覺m k覺 bunu yapan ah覺slara o anda rastlad覺m.Tek ba覺na gel覺p churc覺ll boy purosunu rom eliinde t羹tt羹ren siyahi vatandas覺 gorunce kiisel zevklere verilen 繹nemi ve buna ayr覺labilen vakti tekrar hat覺rlad覺m.Coffeeshop lar覺n duman覺nda amsterdam da bu keyf覺 yasamak 覺steyenler i癟in doru mekan diyebilirim.B覺r kutu dutch purosu alarak b覺r daha gorusmek uzre mekandan ayr覺ld覺m.Bu arada b覺zde keyf覺m覺z 2 adet montecristo 繹zel seri yakarak ta癟land覺rd覺k.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj nickynick » 20 Nis 2011, 00:07

2fast masal gibi anlatm覺s覺n, bay覺ld覺m :thumbup:

O zaman bir puro yak覺l覺r ;)

Resim

ya da

Resim

:D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj 2fast4u » 20 Nis 2011, 10:29

maazan覺n girii ve habanos humidor
undan goruntuler
Resim
Resim
Resim
Resim
n覺ck pas覺 ald覺m veeee:)))
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj punk » 20 Nis 2011, 15:46

Beyler doluun arabaya, Amsterdam'a gidiyoruz :D
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Mesaj yakuza » 27 Nis 2011, 03:49

@2fast4u Fotoraflar ve anlat覺m 癟ok g羹zel. G繹n羹l ister ki T羹rkiye'de de b繹yle yerler olsun. Ben de 繹n羹m羹zdeki hafta tatil ama癟l覺 K羹ba'ya gitmeyi planl覺yorum. Tabiki elimiz bo d繹nmek olmaz! Orada denemek ve beraberinde getirmek i癟in tavsiye edebiliceiniz puro/model markas覺 var m覺? Asl覺nda puro 癟ok kiisel bir ey fark覺nday覺m, yani damak tad覺 癟ok 繹nemli. Ama sizlerin de tavsiyelerini duymak beni memnun eder. ok youn bir puro i癟icisi deilim, arada keyfe keder i癟iyorum. Fiyat/kalite performans覺 olarak tavsiye ediceiniz veya gitmiken denemeden sak覺n gelme diyebileceiniz bir model var m覺? Benim yapt覺覺m ufak bi arat覺rma ve arkada tavsiyeleri 羹zerine unlar覺 buldum, ne dersiniz? Bu arada sipari vermek isteyen olursa yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺r覺m.

-Hayo de Monterrey (le hoyo des dieux - petit robustos - Epicure No.2)
-Partagos (serie D No.4)
-Rome & Julieta (Cazadores - petit corona - No.3)
-Monte Cristo (Edmundo - No.4 - No.2)
Kullan覺c覺 avatar覺
yakuza

Kay覺t: 14 Mar 2011, 07:25

Mesaj 2fast4u » 27 Nis 2011, 10:59

Resim
rafael gonzales double corona m覺 5 ay sonra hum覺dordan c覺kard覺m .襤癟imi 癟ok haf覺f s覺k覺 sar覺ml覺 sonlar覺na dogru ates yogunlugunu kaybed覺p tekrar tekrar yakmama sebebiyet versede:) key覺fl覺 b覺r marka .Bu markay覺 kar覺s覺k b覺r seri yapt覺rd覺g覺m i癟in 1 tane deneme sans覺m oldu. Kutu f覺yat覺n覺 覺nternetten bak覺p ogrend覺m.Rafael ortalama bir fiyata sah覺p kal覺tel覺 覺c覺m覺 olan bir cigar.Yaln覺z tecrubel覺 purocular i癟in deil yan覺 bir sey 覺fade etmeye bilir.Yeni balayanlar i癟in b覺r basamak 繹tede demek daha dogru haf覺f aromatik rafael denemeye deger
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 27 Nis 2011, 11:27

yakuza tesekkurler yorumlar i癟in.Bahsettiin markalar ben dah覺l burada az cok puroyu b覺len herkes覺n tad覺na kal覺tes覺ne %100 kef覺l olabilecei markalard覺r.Heps覺n覺 dened覺m hatta f覺rsat buldukca yerler覺n覺 bos b覺rakmadan yen覺ler覺n覺 koymaya cal覺s覺r覺m.Habanos olmasada dom覺n覺k l覺 don dieogo yuda bu l覺steye eklemek gerek覺r.:)sorunun cevab覺 oncel覺kle hang覺 boy 覺c覺m olarak sen覺 zorlamaz onu bel覺rled覺kten sonra sertl覺k olarak sen覺 yormayacak haf覺f 覺c覺ml覺 por larranaga veya d覺plomat覺cos lar覺 tavs覺ye edeb覺l覺rm.pet覺t corona boy bence 覺deal olacakt覺r. Tabii ev覺nde b覺r hum覺dor yoksa kes覺nl覺kle tavs覺ye etmem cunku donusten sonra k覺sa zaman 覺c覺nde gerekl覺 nem oran覺na ac覺len 覺ht覺yac duyacaklard覺r.Coh覺ba yazmam覺ss覺n ben en az覺ndan c覺garello olarak tem覺n ederdim .Duty free lerde bol bol mevcut..bunlar覺n d覺s覺nda g覺tm覺sken h.upmann veya bol覺var hata robania markalar覺n覺 覺ler覺s覺 覺c覺n 1 veya 2 adet al覺p kutuya atmanda fayda var derim.imdiden iyi yolculuklar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners