Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Bu şekilde içleri çıt çıtlı olanlar kullanışsız oluyor. Özellikle ortada olan saati almak ve sonrasında tekrar yastığı çıt çıtlamak çok zor. Ancak aşağıda paylaştığım şekilde yastıkların kaydırılmalı olması çok daha kullanışlı. Bu şekilde kaydırmalı olsa ve tekli fiyatına 3lü satılsa talep çok daha fazla olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce deneme amaçlı aldığım 3 lü ve 2 li onywatch roll lardan memnun kalıp,2 liye eşim el koyunca birde tekli almak istedim,bu seferde farklı bir renk tercih ettim,ürün elime ulaşınca sizlerlede paylaşmak istedim.Hakiki italyan deri,dikişler ve malzemeyi yine cok başarılı buldum.Fiyat konusu kişiden kişiye değişir ama firma sahibine ilettim,buradan isteyen olursa ben bizzat araya girip indirim alacagım.