Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
danGerfuLL » 19 Ara 2021, 08:59
Turkuazinternet'ten ve Teksaat'ten defalarca saat almış biri olarak; Turkuazinternet distribütör garantili haliyle orijinal ürünler satar, Teksaat paralel ithalat(kendi garantileri) olarak orijinal ürünler satar. İkisinden de alacağınız ürünler orijinal.
Teksaat kendi garantisini vermesi nedeniyle fiyat anlamında daha uygun olur.
Saatinize düzgün baktığınız müddetçe kolay kolay sıkıntı çıkarmaz.
15 sn sapma da 4R mekanizmalar için normal aralıkta. Zamanla düşebilir düşmeye de bilir.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

danGerfuLL
-
Kaspersky » 19 Ara 2021, 11:32
Etyg yazdı:Turkuaz internetden bende bir kaç adet saat satın aldım. Saatler orijinal sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Bir ara bir üründen 6 adet almıştım numaralarından aramışlardı genelde internette araştırınca numarasına zor rastlarsınız numarası 0216 501 04 49
Teşekkürler cevabınız için.
-

Kaspersky
-
Kaspersky » 19 Ara 2021, 11:33
danGerfuLL yazdı:Turkuazinternet'ten ve Teksaat'ten defalarca saat almış biri olarak; Turkuazinternet distribütör garantili haliyle orijinal ürünler satar, Teksaat paralel ithalat(kendi garantileri) olarak orijinal ürünler satar. İkisinden de alacağınız ürünler orijinal.
Teksaat kendi garantisini vermesi nedeniyle fiyat anlamında daha uygun olur.
Saatinize düzgün baktığınız müddetçe kolay kolay sıkıntı çıkarmaz.
15 sn sapma da 4R mekanizmalar için normal aralıkta. Zamanla düşebilir düşmeye de bilir.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler
-

Kaspersky
-
Kaspersky » 22 Ara 2021, 13:08
Seiko 5 Sport SNGZ09 aldım Trendyol'dan 1609 TL, satıcısı da Trendyoldu ancak içinden çıkan belgelerde Turkuaza ait ve Aydın Saat garantili.
-

Kaspersky
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], paradoks81 ve 107 misafir