Arkadalar,
Bana bu 14k teklif eden adamla g繹r羹t羹m bug羹n.
Patronuna dan覺mak i癟in, saatin seri ve evraklar覺n fotoraf覺n覺 yollad覺.
Sonras覺nda s覺k覺nt覺 yaar m覺y覺m?
u an seri no vesaire ellerinde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumda daha 繹nceden sat覺ta yaanm覺 h覺rs覺zl覺k olaylar覺 mevcut, dikkat etmenizi 繹neririm.leonardo06 yazd覺:Arkadalar,
Seri numaras覺n覺 bilmesi bir risk deil. Sadece saati paras覺n覺 almadan emaneten veya k覺sa bir s羹reliine dahi olsa kar覺 tarafa b覺rakmay覺n. Ayn覺 ekilde paray覺 almadan kargo no falan paylamay覺n. Bir癟ok h覺rs覺zl覺k ve doland覺r覺lma benzeri olay mevcut forumda. Sonu癟 olarak saat sizin elinizde olduk癟a kar覺 taraf ister seri numaras覺n覺 bilsin ister evraklar覺n resimleri onlarda olsun bir s覺k覺nt覺 olmazleonardo06 yazd覺:Arkadalar,
Bir sorun olaca覺n覺 sanm覺yorum 羹stad, sadece a癟覺p butie filan sorarsa, bunlar bildiim kadari ile not al覺n覺yor 癟al覺anlar taraf覺ndan. Sizin butik ile ilikileriniz anlam覺nda etkileyici olabilir. Saati alman覺z覺n 羹zerinden ge癟en s羹re de 繹nemli tabi bu konuda.leonardo06 yazd覺:Arkadalar,
Acaba maaza bir saat maazas覺 m覺yd覺?leonardo06 yazd覺:Teekk羹rler arkadalar.
Adamlar 繹l羹c羹 癟覺kt覺.
14k teklif edip beni maazalar覺na 癟ektiler. Oraya gittiimde de patrona sorma aya覺na bir ka癟 telefon g繹r羹mesi yapt覺lar ve sonu癟 maalesef patron 11kdan fazla vermiyor dediler.
11kya bile k璽rday覺m asl覺nda. 8kya alm覺t覺m sub覺.
Gene de kals覺n dedim ve reddettim 11ky覺.
Cok gecmis olsun ustad, Allahtan bir dolandiricilik girisimi olmamis, kasla goz arasinda rep ile degistirmeye filan kalkmamislar. Zira bu yaptiklari da bir cesit dolandiricilik aslinda. Yerinizde olsam ifsa ederdim bu ahlaksizlari.leonardo06 yazd覺:Saat ii de yapan kuyumcu diyebilirim
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: mancho ve 218 misafir
|