Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Umutunal » 09 Mar 2022, 18:21
İkisini de kullanmış biri olarak frogman çok iyi
@ugurla.kirksaat
-

Umutunal
-
Bahas » 09 Mar 2022, 18:34
Tag +1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Bahas
-
uhpu » 09 Mar 2022, 18:35
Ben olsam kesinlikle aquaracer tercih ederdim.
-

uhpu
-
Ufkynl » 09 Mar 2022, 20:48
Longines derim ama hangisi?
Foto paylaşsanız tam anlaşılır.
Aquaracer için bütçe genişletmeyin derim. Hidro işinizi fazlasıyla götür bence.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Ufkynl
-
gozdentunay » 09 Mar 2022, 21:39
eraslani yazdı:zafern yazdı:Hamilton khaki navy frogman mı yoksa Longines hydroConquest mi almalıyım .Yoksa biraz daha bütçeyi arttırıp tag heuer aquracer mi almalıyım.İkinci el almayı düşünüyorum .Değerlenmesini beklemiyorum ama en azından fazla değer kaybetmesin istiyorum.Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Seramik bezelli aquaracer tercih edilebilir,2.el bakarken dikkatli olmak lazım,sahtelerinin çok olduğu söyleniyor.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun ..Yalnız bu aralar iyice incelemeden Tag heuer ve Tissot saatlere girmemenizi naçizane tavsiye ederim zira oldukça iyi replikaları hem sarı sitede hem mezatlarda sahtekarlar tarafından saatsever dostlara satılıyor ve bu iş iyice dolandırıcılığa doğru ilerledi .Benim tercihim mümkünse bayi çıkışlı temiz bir Longines olurdu
-

gozdentunay
-
zafern » 09 Mar 2022, 23:41
Foto ekleyemedim.Ama longines konusunda özellikle bir tavsiyeniz varsa almak isterim .Ben 44 mm siyah ve otomatik düşünüyorum.Dikkat etmem gereken detaylar varsa paylaşırsanız sevğnirim.
Ufkynl yazdı:Longines derim ama hangisi?
Foto paylaşsanız tam anlaşılır.
Aquaracer için bütçe genişletmeyin derim. Hidro işinizi fazlasıyla götür bence.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[img][img][/img][/img]
-

zafern
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cagatay1903, haruncilek, hellboy, kuntik17 ve 134 misafir