Men in Black [emoji1665]
Rolex - Submariner Date - 126610LN
Panerai - Luminor 1950 8 Days GMT - PAM00233
Zenith - Chronomaster Sport - 03.3100.3600/21.C822
Travel Watch Roll by DD Luxury Watches
instagram: @watchesofcappadocia
[emoji3]adorno yazdı:Evde genel temizliğe girişilince, panikledim kontrole daldım. Şükür asayiş berkemal.
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YakupDinler yazdı:
Men in Black [emoji1665]
Rolex - Submariner Date - 126610LN
Panerai - Luminor 1950 8 Days GMT - PAM00233
Zenith - Chronomaster Sport - 03.3100.3600/21.C822
Travel Watch Roll by DD Luxury Watches
instagram: @watchesofcappadocia
kaanknv yazdı:
İşe başlama hediyesi olarak kendime aldığım bir G-Shock GA700 ve sonrasında ardı arkası kesilmedi. Bir yerden başladıktan sonra biraz farklılık gerekti![]()
Koleksiyonumdan hiç çıkarmayacağım manevi açıdan değerli lise üniversite anılarıma eşlik eden 10'a yakın moda markası saatimi ve hediye olarak gelen Welder Moody, iskelet Fossil saatimi saymazsak henüz başlangıç aşamasında koleksiyonumBir Hamilton bir Longines isteğim var. Bir de dress ekledikten sonra birkaç diver ile güçlendirmek gerek gibi geliyor. Malum her ay gelen zamlardan dolayı koleksiyonu büyütmek iyice zorlaştı. Beyaz kadranlı Longines Conquest için bugün güzel bir fiyat aldım yerel bir mağazadan. O, Hamilton Classic Valiant auto, Jazzmaster quartz arasındayım. Conquest veya Jazzmaster için quartz sayısını arttırmaya değer mi karar veremiyorum.
Umutt yazdı:Bayağıdır boşlamistik bu başlığı [emoji6]
Instagram: @watchandties @umutwatchgram
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: btwatch, cihanmert, Google [Bot], onur226, recklesstr, sentez42 ve 127 misafir
|